1mio+
garanti 16.75
fiba kiraz plus 18
anadolu 18
hsbc 19
finansbank 17.50
1mio+
garanti 16.75
fiba kiraz plus 18
anadolu 18
hsbc 19
finansbank 17.50
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...28#post6673528
HSBC, de aklýnýza gelebilecek her türlü pazarlýðý tek tek konuþarak yapmanýzý öneririm. Misal ; hesap açtýðýnýz gün saat 14 e kadar paranýz hesaba geçerse valör olmaz, ama 14 den sonra hesaba giren para ertesi gün faize konu olur. Çýkýþta eft ücretini konuþmazsanýz öpülürsünüz ama konuþur ve söz alýrsanýz 10 liraya tüm parayý eft yaparsýnýz. Hayýrlýsý olsun.
Hsbc aradim %19 ancak süre maksimum 40 gün ama hosgeldinmis. Yenileme 17.50 olur dedi.. simdiden baglayin 3 yerine 4 ay yapin dedi.. 6 aya kadar %18. Cok avantaji yok ama 1 ay sonra degerlendirebilirim..
SM-A520F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir de hesap acikmasi için 1 saatlik sure dogru hem de orda beklemek gerekiyormus. Imza icin gitmeyi kabul etmiyor. Biz boþ hesap acmiyoruz ayni gun getirmeniz lazim diyor.. Korona dedim ben 9 gundur evden çýkmadým dedi![]()
SM-A520F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Odea mesaj atmýþ ; Nitelikli yatýrýmcýlara 2 nisan 2021 vadeli 58 günlük bono satýyor. Basit faiz 17,70
Bütün bankalar ( aktif bono dahil ) mayýs ayýna kadar stabil faiz olacaðýný , sonra düþüþe geçeceðini öngörüyor olmalý ki ; vadeyi kýsa tutuyorlar. Ama mart enflasyonu yüksek çýkarsa ve Halkbank davasý vb. þeyler olumsuz olursa dövizin ateþi çýkacaktýr. O zaman da faizler 20-22 arasýna gidebilir. Þimdilik eldekiyle yetinin diyorlar.
odeabank 32 gün 17.30 verdi 200 k,eski para,geçen ay 18.25 baðlamýþtým oranlar düþmüþ tümüyle ppz fonundayým artýk.
T bank devam faizi 17.50 verdi
Denizbank yeni para 17.50 verdi
Hsbc 19 a gidiyorum bu ay.
Tutar 350 k
Yer Ýmleri