Süper bono söylentisinden haberim yoktu, gittim 39 gün bagladým dün.
Umarým piþman olmam.
Süper bono söylentisinden haberim yoktu, gittim 39 gün bagladým dün.
Umarým piþman olmam.
Merhaba,
Hazine’nin ihracý ile ilgili duyuru ekte olup,
3 yýl vade, 2.80% ile EUR Dibs ve kira sertifikasý ihraç edilecektir. 3 Þubat 13.30’a kadar talep toplama yapacaðýz.
Bilgilerinize sunarýz,
Garanti Bankasi ozel bankacilik biriminden...
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
süper bono nun bir faiz durumuna bakalým ayný zamanda vadesi ne olacak bir görelim.
aksi takdirde 6.70 tl nin altýnda dolara full girmek gibi bir niyetim oluþuyor.
Türkiye'de temel problem þu : bilgili olanlarýn yetkisi yok , yetkisi olanlarýnda bilgisi yok.
Merkez bankasý merkez bankasý gibi davranmaya baþladýðýnda olanlarý görüyoruz umarým nazar deðmez
Birileri dolarýn düþüþünü isterse bahane her zaman bulunur. Bizler sadece bir milletin nasýl soyulduðunu izliyoruz.birileri servetlerini 2 ye katlýyor.hala anlamadýnýz mý herþey büyük sermayenin kontrolünde yapýlýyor bizim izlediðimiz Kiþiler sadece birer maþa
MB nýn bütün alt kadrosu ayný iken sadece baþkaný deðiþmiþken NEDEN birden bire 180 derece döndüler..
a. Birileri hakkaten reis i kandýrýyor du..Yani öyle herkesin sandýðýnýn aksine reis herþeyden haberdar deðil..
b. Deðiþen hiç biþi yok 2018 faiz artýrým sürecinin aynýsýný yaþýyoruz..
Baðrýþ çaðrýþ yap..Faizleri zorlama yollarla düþür..
Dolar zirve üstüne zirve yaparken , biz galiba yanlýþ yapýyoruz deme..üzerine benzinle ateþe git..
Sonra hiç biþi olmamýþ gibi 10 puan faiz artýr..
Borsa çoþsun dolar çakýlsýn..
Boðaziçi nin dediði gibi bu iþler artýk bana ayarlý gelmeye baþlýyor..
bu 2016 dan beri döndükleri 3. tur..
Maksat olabileceði en uç noktalarda iki yönlü iþlemle Servet transferi. Þimdi paralarý bist ve mevduatta.þimdi kur en dibi görmeli ki en ucuz maliyeti yapabilsinler. Ne yani yoksa ekonomiyi mi düþünüyorlar sanýyordunuz.
Yer Ýmleri