Evet , birebir görüþmede aynen böyle söylüyorlar. Geçen yýl çok kötü bir deneyimim olmuþtu, artýk hiç bir sözlerine güvenmiyorum. Yazýlý olarak eft muafiyeti vermelerini isteyince çark ediyorlar. Elden getirilen paraya 1 gün valör takýyorlar ( oysa öðleye kadar girecek paraya valör yok yazýyor ) , çýkýþta 3 tl. dedikleri eft ye önce 120 tl. istediler kavga çýkýnca 30 tl. ye indiler. Ýnat ettik 30 kuruþ bile vermedik saat 17 de de olsa parayý elden aldýk. 30 tl. vermemek için parayý 1 gece evde tutmak zorunda kaldýk.
Her þey iyi giderse Mayýs enflasyonu Haziran'da aciklanacagina göre MB Haziran toplantýsýnda faizi ya sabit býrakýr yada indirir tabi bu hiç bir sýkýntý çýkmazsa onun için Mayýs sonuna kadar rahatýz.
saygýlar
Þahsen 18 mart ppk toplantýsýnda faiz artacaðýna inanmýyorum. Eðer faiz artýþý yapýlacak olsaydý ; Ekonomik reform dedikleri açýklamayý yapmaz biraz daha oyalarlardý. Açýklamayý kaç aydýr bekletiyorlardý, apar topar Sn. Cumhurbaþkaný açýkladý. Döviz düþmedi, bugünde Maliye bakaný tüm kanallardan canlý yayýnla uzun uzun detaylarý anlattý.
Yani bu '' paketi '' þimdi harcamazlardý. Demek ki , faiz artýþý olmayacak ve sadece stopajý belki Mayýs sonuna kadar uzatýrlar. Yani hep günü kurtarma iþleri....
Ben faizin artacaðýna inanýyorum ve Mayýs sonunda uzun baðlayacaðým bu benim düþüncem
Ben de digitalden þubeye geçecem 18.5 verirse.. 250 üstü degismedi 17.5 hala ama 1 2 gune degisebilir. günlükte 15.75 250 üstü kötü bence
SM-A520F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
benjamin, 7.47....
18.5 belirli süre için mi veriyor, sürekli mi....
Yer Ýmleri