Son düzenleme : kafkaf; 21-04-2021 saat: 12:20.
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
PPZ alim girdim 400K TL icin..
1 saat oldu alamadi sistem..
Var mi bi onerisi olan??
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Tühh PPZ de dillenmeye baþladý iyice..Ýnþallah her dillenen PPF gibi mevduatýn altýnda getirisi olmaz...
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Bu arada hala nkolay kullanan kaldý mý?
Ben nkolay kullanmaktansa Özel Sektör Tahvili fonlarýný daha doðru buluyorum sonuçta ikisi de özel sektör tahvili iþlemi yapýyor en azýndan ÖST yatýrým fonlarýnda çeþitlendirme yapýldýðý için onlarca büyük þirketin tahvili var ama nkolay aldýðýmýzda tek bir þirketin tahvili var o da sadece aktifin tahvili. Bence ÖST fonlarý hem getirisi yüksek hem de Yumurtalarý farklý sepete koyan fonlar olduðu için daha risksiz buluyorum. O yüzden nkolayý bu faiz oranýyla tercih etmiyorum. Faizleri % 21 civarý olsaydý belki o zaman yine düþünürdüm.
Yer Ýmleri