Þöyle bir durum da var:
Rte anketleri takip ettiði için bir mucize olmazsa bir daha cb olamayacaðýný biliyor.
Bu durumda erken seçim yapmayýp olaðan seçim tarihine kadar cb kalmak isteyebilir.
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Þöyle bir durum da var:
Rte anketleri takip ettiði için bir mucize olmazsa bir daha cb olamayacaðýný biliyor.
Bu durumda erken seçim yapmayýp olaðan seçim tarihine kadar cb kalmak isteyebilir.
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
10 liranýn altýnda nerdeyse meyve yok her meyveden iki kilo almaya kalksanýz sepet tutarý dehþet bir rakama ulaþýyor eðer erken faiz indirimi ile yeni kur þokuna davetiye çýkarýlýrsa nüfusun yüzde 95 i gelirinin nerdeyse tamamýný gýdaya ayýrmak zorunda kalacak
Burada defalarca yazdým en geç 21 Haziran 2022 de seçim yapmak zorunda reis aday olamýyor bu bir , ayrýca iþ ne kadar uzarsa millet vekili sayýsý da düþüyor onun için en fazla 13 ayý var, dolar kuru 8,60 ve üzerinde bir rakamla seçime gidemez bizim millet dövize bakar, örnek 2002 seçimleri
ben MB sýnýn 17 Haziran ve 14 Temmuz da pas geçeceðini ama stopajýn da yýl sonuna kadar sifirlanacaginý düþünüyorum bu benim fikrim yoksa dolarý 10 TL de buluruz
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yaþýnýzý bilmiyorum. Yazdýklarýnýza bakýlýrsa eskileri pek bilmiyorsunuz. Ýyimser olmaktan vazgeçip kötümser olmuþsunuz !
AKP, bugüne kadar bildiðiniz, okuduðunuz, dinlediðiniz hiç bir siyasi partiye veya harekete benzemez. Normal düþünerek bu parti hakkýnda analiz yapmak, tüm parayý batýran yatýrýmcý davranýþý gibi olur. Bilmediðiniz / bilinemeyecek çok deðiþik parametreler var.
Þimdilik bu kadarýyla yetinelim. yazdýklarýmla sizi incitmek amacým kesinlikle yoktur. Sadece size destek amaçlýdýr. Saygýlar.
Sayýn ressam yaþým 55 in üstünde yýllarca siyasi danýþmanlýk yaptým ve yurt dýþýnda çalýþtým 10 sene önce ülkeme döndüm,
iyimser rumuzum ironidir AKP ucuz siyaset yaptýðý için kolay çözümleme yapýlýyor. En geç 14 Temmuz da her þey belli olacaktýr.
Döviz kurlarý da faizlerde
Yer Ýmleri