Bana biraz üfürme geliyor bu tip bahaneler. Þimdiye kadar hiç mi bayram görmedi bu millet.
Ýlk kez yaþanmýyor bu yoðunluklar, bi de sen koca bankasýn yani sýradan web sitesi iþletmiyorsun.
Bi bayram yoðunluðuyla bu hale gelecekse vay haline. Google yada youtube gibi saniyede milyonlarca týk alsalar , binance gibi binlerce iþlem geçirseler demek hapý yutacak millet ikide bir aç kapa yaparlar bilgisayarlar düzelsin diye
var bi þeyler ya hayýrlýsý
Cadde cocugu Gidivan hakli, millet, emekliler, bankamatik memurlar v.s hucuk etmisler para cekip bayramda yemek icin, bu nedenle Ziraat serveri gocmus..
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Reyiz maasi zamli yatirdi, dolares de biraz dustu diye dolar bazinda emekli maasim yine 300 dolar uzerine atti..
Bayram ikramiyesi de yatmis...
Para veren altin bulsun diyorum
Syg,
Ýstanbul'da Halk Ekmek fiyatlarýna %25 zam yapýldý
Ýstanbul'da Halk Ekmek fiyatlarýna yüzde 25 zam yapýldý
ÝSTANBUL (AA) - Ýstanbul Büyükþehir Belediyesine (ÝBB) baðlý Ýstanbul Halk Ekmek AÞ (ÝHE) normal ve kepekli ekmek fiyatlarýna yüzde 25 zam yaptý.
ÝHE'nin ekmek ve unlu mamullere yaptýðý zamla birlikte 250 gramlýk normal ve kepekli ekmek 1 TL'den 1,25 TL'ye, 500 gramlýk organik tam buðday ekmeði 6 TL'den 7 TL'ye, 50 gramlýk altýn çörek 1 TL'den 1,25 TL'ye, 670 gram tost ekmeðinin fiyatý 5 TL'den 5,75 TL'ye, 1 kilogramlýk siyez unu 12,5 TL'den 14 TL'ye, 1 kilogramlýk tam buðday unu ise 7 TL'den 8 TL'ye yükseltildi.
ÝBB'den yapýlan açýklamada, Ýstanbul Halk Ekmek'in ekmeðin ana ham maddesi olan un fiyatlarýndaki artýþ ve enerji, iþçilik, daðýtým gibi diðer önemli giderler sebebiyle ekmek fiyatlarýnda yükseliþe gittiði belirtildi.
Yapýlan fiyat artýþýna raðmen Halk Ekmek'in halen Türkiye'nin en ucuz ekmeði olduðu ifade edilen açýklamada, "Halka ekmeði saðlýklý bir þekilde ulaþtýrabilmek ve bunu sürdürülebilir kýlmak için bu deðiþikliðinin kaçýnýlmaz bir zaruret olmuþtur." denildi.
Ýstanbul Halk Ekmek A.Þ. ekmek ve diðer unlu mamullere 21 Eylül 2020'de yüzde 33 ila yüzde 50 arasýnda deðiþen oranlarda zam yapmýþtý.
Kaynak : Anadolu Ajansý
Enflasyon %17 mi??
Syg,
Emekli,calisan lar eksiye gecti coktan.dgaz elektrik,gida artisi ile negatif gelir.harika.
Yer Ýmleri