Originally Posted by
Dr.Trend
Öncelikle herkese merhaba diyerek forumlarda ilk postumuza baþlayalým. Çok kýsa kendimden bahsedeyim. Norrmal mesleðim týp hekimliði uzman çocuk doktoruyum. Yaklaþýk 4-5 yýldýr yýllýk faizin çok az üzerinde bir gelir getirebildiðim bir borsa serüvenim oldu yaklaþýk 1 yýldýr da viop serüvenine girdim. Kendimden ve mesleðimden bahsetmemin nedeni piyasanýn havasýný hissetmekten çok uzak olduðumu vurgulamak. Birkaç piyasa profesyonelinden teknik analiz eðitimi aldým bir çok kitap okudum ama bu viop konusunda bir türlü makus talihimi yenemiyorum kaldýraçsýz piyasalarda kazanýrken söz konusu kaldýraç olduðunda veya daha hýzlý hareketler olduðunda çok büyük hatalar yaptýðýmý farkettim. Birçok mecrada viop'a girmemin gereksiz olduðunu söyleyen tonla kiþi oldu ama ben Türkiyede önümüzdeki 10 yýl içinde vadeli kontrat piyasalarýnýn Spot piyasanýn önüne geçeceði konusunda oldukça eminim. Þimdi siz ustalardan yaþça benden büyük olan abilerim ve yaþça benden küçük olsada bilgi olarak fersah fersah benden ileri olan küçüklerimden bana bu baþarýsýzlýðý baþaraya dönüþtürebilmem için destek olmalarýný rica ediyorum. Umarým beni aranýza kabul edersiniz.
borsa da zarar çok fazla kazanma arzusu ile baþlar. az olsun temiz olsun bence hisse devam...
“Ýyi kararlar tecrübe sayesinde alýnýr. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanýlýr.” Will Rogers
Yer Ýmleri