-
https://invst.ly/1f93g-
GÜMÜŞ GÜNLÜK...
ELİPSİN İÇİNDEKİ HAREKET TEPEDEN %36 ZARARDA BİR KİTLE YARATTI. ŞİMDİ BU ELİPSİN İÇİNDEKİ HAREKETE BAKIP BURADAN KAÇ KİŞİ YATIRIM YAPAR BU TENEKEYE...TEPEDEN ALAN ADAMIN ZARARINI SIFIRLAMASI İÇİN %65 PRİM YAPMASI LAZIM. ESKİ BORSACI OLARAK ŞUNU HEP SÖYLERDİK. BORSADAKİ ZARARI BORSADA ÇIKARABİLİRSİN BAŞKA YERDE OLMAZ DERDİK. ŞİMDİ YENİ YETMELER VEYA ESKİLER KİM VARSA SORUYORUM... GÜMÜŞTE ETTİĞİN ZARARI NEREDE ÇIKARABİLİRSİN. FAİZDE Kİ SABİT KALSA 20 AY İSTER.. GERİSİNİ SİZ HESAPLAYIN.
-

Originally Posted by
ayhanol1
https://invst.ly/1f93g-
GÜMÜŞ GÜNLÜK...
ELİPSİN İÇİNDEKİ HAREKET TEPEDEN %36 ZARARDA BİR KİTLE YARATTI. ŞİMDİ BU ELİPSİN İÇİNDEKİ HAREKETE BAKIP BURADAN KAÇ KİŞİ YATIRIM YAPAR BU TENEKEYE...TEPEDEN ALAN ADAMIN ZARARINI SIFIRLAMASI İÇİN %65 PRİM YAPMASI LAZIM. ESKİ BORSACI OLARAK ŞUNU HEP SÖYLERDİK. BORSADAKİ ZARARI BORSADA ÇIKARABİLİRSİN BAŞKA YERDE OLMAZ DERDİK. ŞİMDİ YENİ YETMELER VEYA ESKİLER KİM VARSA SORUYORUM... GÜMÜŞTE ETTİĞİN ZARARI NEREDE ÇIKARABİLİRSİN. FAİZDE Kİ SABİT KALSA 20 AY İSTER.. GERİSİNİ SİZ HESAPLAYIN.
Gümüş un gramı Ocak sonu 170 TL yi görmüştü.. Şu an 107 TL...
Düşük maliyetli olan bile bu kardan zararı zor sindirir.
Tepeden alan zaten ....
Zor...Çok zor sindirir...
Ek 31022
-

Originally Posted by
emregunes
Gümüş un gramı Ocak sonu 170 TL yi görmüştü.. Şu an 107 TL...
Düşük maliyetli olan bile bu kardan zararı zor sindirir.
Tepeden alan zaten ....
Zor...Çok zor sindirir...
Ek 31022
Bu seviyelerden yeni alacak biri çok zarar etnez.
Aksine getiri potansiyeli yüksek değil mi?
-

Originally Posted by
EGEDUK
Bu şekilde agresif fiyatlanacak bir maden ki gümüş hep spekülatifti, bundan sonra yerli için güveni azaltacaktır..Bizim insanımız daha yeni fiziki almaya başladı. Önceden parası cok olmayan alır kolye olarak takardı boynuna.. 
Ben yerlinin gene gümüşten uzaklaşıp altına yogunlasacagini düşünüyorum..
Buradan alınır mı kısmına gelirsek önce hem altın hem de gümüşün bir süre konsolide olması lazım...Bu hızlı hareketlerin durulması lazım.
Gumus 70-71 dolar altına inerse daha da satış yer..Oralarda dengelenirse alıcısı gelir...
Gelir gelmez bilemem ama güvenli alış yeri bence 50-55 dolarlar...Ben olursa o zaman alırım olmazsa da almam.. Alacak şey olarak sadece gümüş yok
-

Originally Posted by
EGEDUK
Tabii ki öyle ama bir FIRSAT GETİRİ diye bir şey var. Piyasa faizi %3-4 civarı bunun altında kaldığınızda paranız eriyor..
-
Benim öngörüm Altın da bir çözülme başladığında ki bence başlamıştır. Konuta yönelim başlar.. Sinyaller gelmeye başladı. Orada da bir sürü önlem alındı. Trader abiler kazanç nerede ise oraya saldıranlar konut alım-satım işlerinde öyle eskisi gibi kazanamayacaklar veya devlete tonla vergi ödeyecekler.. Kaldı ki o kayıt dışı abiler hiç sevmezler vergi vermeyi..
-
An itibariyle XAU/XAG=70,47
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri