2005-2020
senelik ortalama uretim 800m -900m arasi
https://www.statista.com/statistics/...llion%20ounces.
...
Bist100 hedefim þimdilik 900
Sahsen dusus Trendi bitti demem icin Gram altinin 430 uzerinde kapanislarini gormem lazim
Dolar icin ne soylesek bos bu ulkede
Normalde 7.45in uzerinde kapanislar yaparsa sorun yok ama 7.45 uzerinde kapanislar yapmadikca 7.30 seviyelerini bir test etmesini beklerim . 1 ay icerisinde 300k kadar bir odemem var o yuzden bugun 40k$ bozdurdum 7.40 dan[banka alis] .
...
Arkadaþlar dünyada gümüþ yatýrýmýný bir biz yapmýyoruz,bugün olan olayý adamlar anlatmýþlar iþte .Ýsteyen seyredebilir.Bu 200 milyon ons luk yatýrýmý nerden öðrendiðimi sormuþ bir arkadaþ.Bu yüklediðim adamýn eski videolarýndan birinde söyledi.Bulabilirsem onu da yüklerim.Gümüþün fiyatý bu kadar talebe raðmen neden artmýyor nasýl artmýyor açýk seçik anlatýlýyor.Ama bu oyun bu yýl içinde benim aklýma göre kesin bitecek.
Sn culpable 2 parametreli bir yatýrým aracýnda grafik sýkýntýlýdýr Bir parametre o kadar oynakken grafik iþi zor.Þurdan kapanýþ görme falan dediðiniz zaman aynen dolar grafiðinde 7.20 direnç diyenler gibi 2 gün içinde terste kalma olasýlýðý da var,gümüþte dönen çakallýk çok,altýnda keza öyle,allahtan reddit meddit ayaðýna gümüþ olayýna tüm dünya uyandý ,onda oyun bitince elbet altýnda ayný þekilde nasiplenecek.
Yer Ýmleri