-
Zaten türküz dolar tl paritesi gram altında hep bizi pata pozisyonda tutar.
-
Ha gümüş uçunca kenarından bucağından altın da ralliye elbet katılacaktır.
-
Dünyada bu olayları bir biz takip etmiyoruz ,bugünkü o uzun kırmızı mumun çakma olduğunu herkes biliyor,herkes o kırmızı mumun dibini bekliyor pozisyon almak için.
-
-
Maalesef sn enki bizim haklı çıktığımız gün zaten paramızın çok tadını çıkarabileceğimiz bir dünya kalmayacak,o yüzden benim acelem hiç ama hiç yok,böyle iyi,istedikleri sürece oyunu devam ettirebilirler.1929 sonrası çok ama çok tatsız geçmiş,o yüzden boşverin zaten ölümlü dünya.
-

Originally Posted by
hkm
Maalesef sn enki bizim haklı çıktığımız gün zaten paramızın çok tadını çıkarabileceğimiz bir dünya kalmayacak,o yüzden benim acelem hiç ama hiç yok,böyle iyi,istedikleri sürece oyunu devam ettirebilirler.1929 sonrası çok ama çok tatsız geçmiş,o yüzden boşverin zaten ölümlü dünya.
Aynen..fakat para krizini parayla önlediklerinden, pek crash a müsade edeceklerini sanmıyorum..ancak uzun yıllar %10 enflasyon %2 faiz(örnek) iyi gider diye düşünüyorum..bu arada eskisinden farklı olarak coinleri de unutmamak lazım..
Eh şimdide aynısı olmuyor mu? %5 civarında bir enflasyon, fakat 0.25 faiz..
-

Originally Posted by
enki
Aynen..fakat para krizini parayla önlediklerinden, pek crash a müsade edeceklerini sanmıyorum..ancak uzun yıllar %10 enflasyon %2 faiz(örnek) iyi gider diye düşünüyorum..bu arada eskisinden farklı olarak coinleri de unutmamak lazım..
)))))))))yüzde on enflasyon yüzde 2 faiz devam ederse elbet iyi sn enki.Neyse ben size bir fıkra anlatayım sn enki.Bir odada oturan kadınlardan biri gaz çıkarmış.Çok utanınca başlamış oturduğu sandalyeyi oynatmaya,sandalye gacır gucur edince ben gaz çıkarmadım o ses sandalyeden geliyor intibasını vermeye çalışmış.Yanındaki sandalyede oturan yaşlı kadın dönmüş kızım gacırtıyı gucurtuya uydurdun tamam da kokuyu ne yapacağız demiş
))))))))) Sizin dediğiniz ortamda kokudan oturulmaz ama bekleyelim görelim elbet sn enki kimbilir bu satanistler belki de onu bile becerirler,böyle devam eder gider,ne diyeyim.
-
Sn enki nereye gitti umarım,kızdırmamışımdır,kendisi forumun yazılarından en faydalandığım yazarlarından biri,neyse herkese iyi geceler arkadaşlar,hayırlısı yarın bakalım ne olacak .
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri