ons çok güçlü. kapalý çarþý fiyatlarý spottan daha fazla arttý dikkat etmek lazým bugünlerde binanceden ortalýk yatýþana kadar paxg almak mantýklý olabilir.![]()
ons çok güçlü. kapalý çarþý fiyatlarý spottan daha fazla arttý dikkat etmek lazým bugünlerde binanceden ortalýk yatýþana kadar paxg almak mantýklý olabilir.![]()
her yerden demettü kazandýrýr mý?
29.01.2024:brisa 900m$ , ttrak 2500m$ ,ons 2050usd ^^ ilk checkup: 29.07.2026
HKM kardeþ, aynen dediðimi yapýyorlar. Bu küreselciler Amerikayý ayaða kalkmamak üzere çökertmeyi kesin kafaya koymuþlar. Sistemi çökertmeden önce Kemale yani Nirvanaya erdiriyorlar. Sonra en zirvede iken, hiç kimse beklemezken Zevale erdirecekler uçurumdan aþaðý yuvarlayacaklar acýmadan dibin dibine çökertecekler.
Magnificient 7 hisseleri 30 Trilyon$ a doðru gidiyor. Bu rakam akýl almaz bir seviye.
Magnificent 7 hisselerini %50 si Amerika harici dýþ yabancý kurumlarda. Bir çöküþ olursa sadece Amerika batmaz, bildiðin Norveç emeklilik fonu, Ýsviçre merkez bankasý, Ýngiltere emeklilik fonlarý, vb dev yatýrýmcýlar hepsi komple batar.
![]()
Olabilir valla mantýklý.Ben bu ara gümüþü izlemedeyim,bu çakal jp morgan ýn çok sýkýþacaðý zamanlar geliyor gibi.Ben 5 yýldýr tilt oldum,yýllarca bunlara kýzan yüzlerce yatýrýmcý ,kurum vs vardýr.Gümüþ bir patlarsa bitcoin gibi olur.Ýzlemedeyim.Teorinin birinci kýsmý tuttu,emtia yükseliyor,borsa da yüzde 10 düþse borsaya dönerim diyordum ama sanýrým fikrimi deðiþtireceðim,bu emtiada daha uzun durmak daha mantýklý gibime geliyor
altýn gümüþ paritesindeki tarihi oran ne zaman ve neden kýrýldý malumatý olan paylaþabilirmi?
Yer Ýmleri