Size göre düþüþ var, bana göre yok.
Dolar/TL düþükken dolar alýrým, Gram/USD düþtüðü zaman dolardan altýna geçerim. Bende sistem bu þekildedir.
Alým yaptðým kýsým 41 dolarýn altýndaki bölgeler. Mümkünse 30'lu rakamlar.
Þu anki seviyeler el yakýyor.
Ha FED tekrar matbaalarý çalýþtýrýrsa o zaman ucuz pahalý demeden girilir o ayrý.
Ama þimdilik ele geçen parayý dolar yapýp pusuda bekleme zamaný.
![]()
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracý adayýnýz iyi birine benziyor olsa da, imza tarihi kontrat tarihinden 15 gün sonrasý olacak þekilde CEZALI TAHLÝYE TAAHHÜTNAMESÝ imzalatýn.
Ýlgili video > https://m.youtube.com/watch?v=fk69vY25PoQ
ABD Baþkaný Donald Trump Çin'le ticaret müzakerelerinin yapýldýðýný ve herhangi bir anlaþmanýn bir þekilde ABD'nin lehine olmasý gerekeceðini belirtti.
ABD Baþkaný Donald Trump Çin'le ticaret müzakerelerinin yapýldýðýný ve herhangi bir anlaþmanýn bir þekilde ABD'nin lehine olmasý gerekeceðini belirtti.
Trump ve Çin Devlet Baþkaný Xi Jinping, Mayýs'ta son müzakere turunun baþarýsýzlýkla sonuçlanmasýnýn ardýndan, Japonya'daki G20 zirvesi kapsamýnda biraraya geldiklerinde ticaret müzakerelerinin yeniden baþlatýlmasý konusunda anlaþtýlar.
Trump dün gazetecilere yaptýðý açýklamada, ABD ve Çinli müzakereciler "telefonda çok görüþüyorlar ama ayný zamanda biraraya geliyorlar. Aslýnda (müzakereler) zaten baþladý" dedi. Trump, "Bir anlaþma yapmak için iyi bir þansýmýz olduðunu düþünüyorum" dedi.
Trump Çin'in müzakere pozisyonunun Washington'a daha da yaklaþmasýný beklediðini söyledi. Trump, Çin'in "uzun yýllar" ticarette ABD üzerinde "büyük bir avantajý" olduðunu söyleyerek, "Öyleyse açýk bir þekilde 50-50 anlaþma yapamazsýnýz. Bu, bizim avantajýmýza bir anlaþma olmak zorunda" dedi.
Sarý fýrlatma 2. günde baþladý kývýrmaya.
Bugun yine 1400 onsu devirmesinimi bekleyecegiz...an itibariyle dun aldiklarimdan artidayim..
ABD ile çin tekrar masaya oturacakmýþ... ne güzel.. peki abd'nin borç stoku azalacak mý ? ... JP Morgan Global Manufacturing PMI 50'nin altýnda, en son 7 yýl önce bu seviyedeymiþ... seçim arifesinde resesyona yakalanmamak için trump QE ve faiz indirimi için bastýracak ... bakýn ben söyeldim oldu ... çocuk musunuz ? eger kaldýraclý iþlem ile kar realizasyonu yapmadýysanýz, piyasa iki saniyede o yediginiz lokmayý boðazýnýza týkar...
sari kafa , tokyodaki al gülüm ver gülüm sohbeti görüþmelerinde olumlu hava estirmiþ buna istinaden borsa yükseldi dövizz ve altýn düþtü. görüþmeden önce gram altýn 2.70 leri görmüþtü...birkaç gün içinde sari kafa yan çizerse altýn yükselir. ayrýca sarý kafanýn bugüne kadar hiçbir söylediði doðru çýkmadý.
Ons altýn G-20 öncesine geldi yine 🧿
Fena dedikodular dönüyo. Ons altýn ondan çýldýrdý.
Yer Ýmleri