Ýz býrakan aný derseniz hem iz býraktý hem de büyük bir aydýnlanma yaþadým.
Borsayla baþladým algoritmalara geçiþ yaptým ayný zamanda viopa geçiþ yaptým. Algoritmalarda trade ederken çoðu kez manuele çýkarak paramýn %90 ýný kaybettim battým bittim derken son bir azimle çalýþýp yeni bir strateji geliþtirdim.
Ertesi günden itibaren darphaneye dönüþtü portfoy 30,000 TL ile baþlayýp 550,000 TL lere 1 sene içerisinde çýktý portföy.
Daha sonra rüyadan uyandým o ana kadar paranýn kaça çýktýðýný bilinç üstü düzeyde farketmemiþtim. Battý balýk yan gider mantýðýyla parayý hiç önemsemeden gidiyordum. Neyse uykudan uyanýnca baktým ki Yarým milyon para var.
Dedim dur sakin ol ne yani bir dakýka yarým milyon para mý yaptýk dedim. Bu arada bu serüven tabiki parayý sürekli bileþke yaparak gerçekleþti.
Her neyse O gün merkez bankasý konuþacak saçma sapan hareket gelir sistem yanlýþ sinyale açar diye sistemi kapatýp kendim þort açtým. Aslýnda o güne kadar 1 sene boyunca hiç dokunmamýþtým sisteme. para çok büyük olunca tek bir hatalý sinyalde 50,000 TL zarar yazýyorduk o sebeple dayanamadým bastým tuþa.
Basmaz olaydým merkez konuþtu haþimdi düþecek haþimdi düþecek derken tam 2 haftalýk deli bir rally geldi. Ýstatistiksel olarak haftalýk rekor düzeyde yükseliþ oldu. Tarihe geçen bir haftalýk rally yani. 3. hafta sermaye 80,000 e inmiþ oldu ve pes edip pozisyonu kapattým. Algorýtmaya hiç ellemese 1 M TL ulaþacak olan para 80 bine iniverdi. Muhtemel kazançla beraber hesaplayýnca kabaca 900 Bin TL parayý kaybetmiþ oldum.
Tabi arkadaþýmla konuþurken bile neredeyse HÜNKK diye aðlayacaðým sesim titriyor borsa da ne yaptýn dese býrakacam yani o dereceyim.
Neyse sonra akýllanýp sisteme mudahle etmemem gerektiðini iyice anladým ve bileþik getiri mucisesinin ne kadar güzel oldugunu anlamýþtým. Hayatýmda bir iz býraktý bu yaþadýklarým çok þey öðretti bana.
Ardýndan sistemi tekrar tasarlayýp müdahle edilemez bir hale çevirdim. Parayý verdim ve tekrar baþladým. Þu an yarým milyonlarýn üzerindeyim. Her 2 ayda bir yeni zirve tazeliyor portfoy umarým sonu benzemez.
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer Ýmleri