Bugünkü projeksiyon ile yazıyorum;; yarın ne olur bilemeyiz AMAAAA
Patron dediğin sasa nın patronu gibi olacak kazanmak için çok çalışacak ve sadece ben kazanayım demeyecek ben kazanırken yatırımcılarımda kazanacak diyecek
Niyet iyi olmadımı elindeki altın olsa da hiç bir anlamı olmuyor.
Sadece hissiyat; Kesinlikle etkileme veya yatırım tavsiyesi değildir.
Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.
Sn. Fatihsrky, her şeyin bir usulü var, bazı açıklamalar KAP'a gönderilir, bazı gelişmeler o dönemdeki faaliyet raporunda açıklanır, 'örnek önümüzdeki bilançoda faaliyet raporunda bir dip not ile 'Rus-Ukrayna savaşı nedeniyile bazı lojistik sıkıntılar meydana gelmiştir, tam kapasite üretim olamadığı için şöyle oldu' denilebilirdi, kimse de niye demezdi.
Konjonktür gereği çoğu sektör direkt veya dolaylı olarak bu olaydan etkilendi, etkilenecek.
Tam da hisse ve endeks yukarı gidecekken olumsuz algılanan bir açıklama gönderiyorlar, geçen de hava sıcak haberi de öyleydi.
Daha önce de fiyat 20'lere yakınken ortak satışı olmuş muydu acaba, neden hep buralarda sıkıntı yaşıyoruz, hissenizi layık görmüyorsanız onu da KAP'a gönderin de bilelim.![]()
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Yer İmleri