Bugün tavan umudum vardý ama yalancý çýkardý.
Bugün tavan umudum vardý ama yalancý çýkardý.
Yukarýda yazdýklarým sesiz düþüncemin klavyeye dökülmüþ halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliðinde deðildir. Kelin ilacý olsa kendi baþýna sürer.
19 üstüne attýrmamak için yýrttý kendini kitapsýz
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Ýki ihtimal var alka dan vuracak tokatý o yüzden alkimi baskýlýyor sonra alkime yüklenecek. Ya da harbiden arkadaþýn yazdýðý gibi beceriksiz alkim kalitesinde kaðýdý spek kaðýdý gibi gösterdi patronu yalancý yaptý belki þikayet konusu bile olabilir. Hepsine raðmen ben yola devam diyorum güneþ balçýkla sývanmaz zaten yeterince kazandýk alkimden giden de tahtacýya hamam parasý olsun
çok þükür senin gibi düþünüyorum, Alkým gitmesin çok dert etmiyorum sen git deva da her nerede kazanýyorsan kazan , kazan Ama bir gün Alkimi yüceltirken ertesi gün yermenin mantýðý nedir?
ben diyorum 2021 yýlýnda +/- 10 ve 215 mil kar gelir sen daha da yükselterek 235 diyorsun , Alkimi övüyorsun, piyasa çökerken bu sefer Alkime veryansin ediyorsun, bu çeliþkili ruh haletini duzeltmen gerekmiyor mu? sana 235 deðerine nasýl ulaþtýn bilgini önemsiyorum diyorum,
sen 235 gelse fk þu olur bu olur mantýksýz mantýksýz mesajlar yazýyorsun, yoksa siz sürekli üstten satýp dipten almak için forumlara yazan cizenlermisiniz?
benim Alkimlerim satilmayacak , duracak... 3 tane farklý hissem daha var... realize ettiklerimi de buraya aktaracaðým. varmi seni rahatsiz eden bir durum?
Allah yolunu açýk etsin git çok kazan gözü olanýn kendi adýma gözü çýksýn. kapagida kendine yap baþkalarýnýn umurunda deðilsin. en nihayetinde biraz daha tutarli bir insan olmya bak.
Ya Deva da Alkim de karlý büyüyen beklentileri yüksek olan güzel hisseler
hepsi gitsin herkes kazansýn, birbirleriyle yarýþtýrmaya birini karalayýp diðerini kötülemeye gerek yok
her ikisinin de sektörleri yapýsý karakteri farklý, karþýlaþtýrýlmasý bile doðru deðil bence
P.S. yatirimi baslamis
Yönetim kurulu baskani 3 ceyrekte üretime baslayacagiz diyor
Satilik Alkim yok![]()
isteyene Alka veririm![]()
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Yer Ýmleri