Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 34/435 ÝlkÝlk ... 2432333435364484134 ... SonSon
Arama sonucu : 3479 madde; 265 - 272 arasý.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Þ.

1.  Alýntý Originally Posted by stonhand Yazýyý Oku
    Ahhh ahh günü 20,37 de kapasan haftalýk bar doji olarak ayý tuzaðý kalsa ne var be tahtacý þunu becersen ha ne var ulen
    Grafikler çalýþmýyor bunda. Aþþaðý kesme devam edebilir belki bugün. Aylýkda beklenti yukarý. Grafikler en azýndan öyle diyor. Günlükde pek iç açýcý durmuyor. Metastok formüllerde hep al verdi, yukarý kesenlerdede devamlý çýkýyor. 1 haftadýr metastoðada bakmadým. Hayýrlýsý, beklenti olduðu sürece senedin geliþmesi olumlu yönde olur diye düþünüyorum.
    Yukarýda yazdýklarým sesiz düþüncemin klavyeye dökülmüþ halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliðinde deðildir. Kelin ilacý olsa kendi baþýna sürer.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,087
    Teknik Analiz, volatilesi yüksek olan hisselerde çalýþýrki
    Bizim ülkemizde böyle hisselerde bile çalýþmýyor fonlar birçok aracý kurumlarda
    Al sat yaparak Macd, RSI istedigi gibi oynayabilyor eksiden kisi yaparken bugün
    yapay zeka bu botlar yönetiliyor , 2 gün önce BofA botu 400 milyon satisla piyasai kizartti
    yani Para Teknigi cizer...
    Eðer hissenin hikayesini bilmiyorsaniz her üflemede yýkýlýr gidersiniz,
    Zamaninda buraya gelip bu alkimleri satin diyenler de oldu,
    Bugünde olacak, yarinda olacak eger hisseye kendi nakitiniz ile girmeyip hikayesini bilmiyorsaniz
    bu islerde her rüzgarda savrulursunuz A hissesine gider orda tepeden girmis olup bunun gidisini kacirirsiniz,
    Alkim benim Amiral gemim , Buraya gelip satin diyenleri dinleseydik sermayeyi katlayamazdik,
    14 tl iken bu gitmez 10 altina düsücek diye yazanlar basmisti sayfayý bir iki ay onlari dedigi gibi oldu sonra 20 üzerini fiyatladý
    her hissede bunlar var,
    Herkes birey der TerziJoe üstad,
    Goy goya gelmeyin,
    Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
    Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

3.  Alýntý Originally Posted by Dvk_Psh Yazýyý Oku
    Teknik Analiz, volatilesi yüksek olan hisselerde çalýþýrki
    Bizim ülkemizde böyle hisselerde bile çalýþmýyor fonlar birçok aracý kurumlarda
    Al sat yaparak Macd, RSI istedigi gibi oynayabilyor eksiden kisi yaparken bugün
    yapay zeka bu botlar yönetiliyor , 2 gün önce BofA botu 400 milyon satisla piyasai kizartti
    yani Para Teknigi cizer...
    Eðer hissenin hikayesini bilmiyorsaniz her üflemede yýkýlýr gidersiniz,
    Zamaninda buraya gelip bu alkimleri satin diyenler de oldu,
    Bugünde olacak, yarinda olacak eger hisseye kendi nakitiniz ile girmeyip hikayesini bilmiyorsaniz
    bu islerde her rüzgarda savrulursunuz A hissesine gider orda tepeden girmis olup bunun gidisini kacirirsiniz,
    Alkim benim Amiral gemim , Buraya gelip satin diyenleri dinleseydik sermayeyi katlayamazdik,
    14 tl iken bu gitmez 10 altina düsücek diye yazanlar basmisti sayfayý bir iki ay onlari dedigi gibi oldu sonra 20 üzerini fiyatladý
    her hissede bunlar var,
    Herkes birey der TerziJoe üstad,
    Goy goya gelmeyin,
    Eskiden dediðin gibi yapýyordum. Birþey bilmeyince herkese inanýyorsun. Millet olarak inanmaya pek hevesliyiz. Eðer öyle devam etseydim, yani ayran gönüllü olmaya, ayný hüsranlar tekerrür edip dururdu. Kimsenin naptý pek peni ilgilendirmiyor. Kendi aklým var o bana yetiyor. Birileri gelip alkime sokmadý, kendi analizimle alkimi buldum. Ýncelediðimdede doðru bir senet olduðuna karar verdim. Proðramlar çemberi daraltýp iþleri daha çok kolaylaþtýrýyor. Tabi herþey emek istiyor. Portföyümde 8 tane senet var ve ben sadece alkimdeyim. Portföyde bulduðum bu 8 senedin hangisine girsem beni mutlu ederdi de.Desi var iþte. Güven meselesi. Alkime güveniyorum, sert düþüþlerde bile içimde hiç endiþe olmadý.
    Yukarýda yazdýklarým sesiz düþüncemin klavyeye dökülmüþ halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliðinde deðildir. Kelin ilacý olsa kendi baþýna sürer.

4. Alkim böyle havalarý severdi normalde, ama Alka devre kesince bu da beklemeye geçti. Tepeden %20 düþtü, son gün %5 geri almalýydý en azýndan.
    Akþama Alka bilançosu gelir mi acaba.
    Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!

5. Alkim ayarýndaki hisselerden, piyasaya yön veren hisselerine kadar istediðimizi yazalým.
    3 senelik süre koyalým ve 3 sene sonunda getirilerine bakalým.
    Endeks'te 1 elin parmaklarýný geçmeyecek hisselerden biridir Alkim. Elimde var diye fln deðil..

Sayalým
    Uzun zamandýr zararý yok
    Kar var
    Temettü var
    Yatýrým var
    Tahtasýnda operasyon yok
    Patron düzgün

Diðer hisselerin adýný vermem. Kimseye de yatýrým tavsiyesi deðildir ama yukarýdaki yazdýklarým yatýrýmýn altýn kurallarýdýr.

Ekleme
    Býrakýn sayfaya gelen 8tl-10tl diyenleri yatýrým uzmanlarý bile vardý 8tl diyen hepsi revize etti.
    Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.

6. Artýya geçerse alkayý sallamadýðýný teyit eder.

7. 30 dakkalýkda yön yukarý görünüyor...

8. Azýcýk daha alayým dedim. Aldým...

Sayfa 34/435 ÝlkÝlk ... 2432333435364484134 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •