Potasyum Sülfat rallisi baþlamadan bitti mi þimdi. 1.5 tavanla eski seviyesine 21.50 lere ancak gider, canýný okudular bu düþüþte ve hala gözü topraða bakýyor, 19 üstü yapmadan izlenmez bu hisse bence.
Potasyum Sülfat rallisi baþlamadan bitti mi þimdi. 1.5 tavanla eski seviyesine 21.50 lere ancak gider, canýný okudular bu düþüþte ve hala gözü topraða bakýyor, 19 üstü yapmadan izlenmez bu hisse bence.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
ALLAH dan mani gelmedikden sonra kesinlikle çýkmayý düþünmüyorum. Satacak olsam üstlerden satardým. Araba lazým olmasa onuda satar 1 sene alkimde beklerim. Risk olarak meteliksiz kalmakda varherkes kendi riskini alýr. Yaza motor alacaktým onu iptal ettim. Güzel çift silindirli gezi için birþey vardý hayalimde ama bekleyebilir.
Alkacýlar önümüze taþ koydular.
Yukarýda yazdýklarým sesiz düþüncemin klavyeye dökülmüþ halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliðinde deðildir. Kelin ilacý olsa kendi baþýna sürer.
yarým seans içerisinde 18,78 e çýk ve 18,39 a geri gel.kumar kaðýdý gibi olmuþ ve hiç yakýþmýyor,yazýk...
Satip ne yapacagim bawerim,
Biste adam akili 10 kaðýt varsa 3-5 tanesi zaten portföyümde,
heyecan amaclý ayirdigim fonumda var onla al satta yapiyorum.. Sise favorim trade))
isin asli su, Bist kaðýtlarýný incelediðimde , bir kaðýt alayim uv tutayim zig zaglar yaparak gitsin ama endeksi katlasin
bunu Alkimde karar kýldým, bazen hata yaptýðýmý , bazende çok iyi yatýrým yaptýðýmý düþündüm öyle böyle geldik bu noktaya
Son derecede memnunum ,
Benden daha çok kazanan vardir , ama ben Alkimlerimde kafam rahat yatiyorum, Bir servetteki gibi %1400 kazanamam belki ama
geleceðe yönelik iyi bir yatirim yaptýðýmý düsünüyorum UV ,
Gelip burda üst perdeden konuþan diyelim þimdilik , oluyor mu olur,
onlari yapamadýðý varantlarda deuchede islem yaptim , sonuc .. sinir strees![]()
bugün kazan yarin ver , yarin ver, ertesi günde ver ,)
o yüzden çok ta týn diyorum))
hikayesi olan bir kaðýt , isteyen alýr uv olur isteyen trader yapar..
Patronu satar ben satmam ,
Patronu satar sen alirsin : )
Ben zamani gelince bir miktarýný patrona satacaðým![]()
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Yer Ýmleri