Son genel kurulu býrakýn zamlar günlük geliyor Toros tarým ceo su bu yýl potasyum 4 kat arttý dedi ...
Genel kurul kaç ay önceydi hüküm vermek için günceli bilmek gerek .
Bir dost
Son genel kurulu býrakýn zamlar günlük geliyor Toros tarým ceo su bu yýl potasyum 4 kat arttý dedi ...
Genel kurul kaç ay önceydi hüküm vermek için günceli bilmek gerek .
Bir dost
''Alkim’in üreteceði potasyum sülfat tamamen doðaldýr ve klor da içermez. Bu sebeple, klora karþý hassas bitkilerin geliþiminde ve topraðýn
klorlu gübrelere fazla maruz kalmasý sonucu yaþanan klor zehirlenmesinin önüne geçmede, önemli bir rol oynamaktadýr. Alkim’in bu
yatýrýmda en önemli avantajý, üretimin iki hammaddesinden birinin kendi elinde olmasý ve bu gübrenin Türkiye’de ve yakýn coðrafyada
üretilmiyor oluþudur. Ayrýca seçilen son teknoloji sayesinde, gübre sektöründe yeni bir dönemi baþlatacaktýr. Bütünüyle doðal hammaddelerin
birleþmesi ve bilhassa organik tarým için mükemmel bir toprak besini, çok yakýnda çiftçilerimizle buluþacaktýr.''
Þirketin son Faaliyet Raporundan alýntýdýr.
Sülfat kendinden potasyum dýþarýdan alýnacak...
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Vay be, kaç zamandýr Potasyum Sülfat yatýrýmýnýn bitmesini beklerken þimdi üretim baþlamýþ olup gübrenin fiyatý tartýþýlmaya baþladý.
Yukarýlarda bazý kar rakamlarý paylaþmýþ ortaklar, ama bence tam kapasiteli bilançolarý görmek lazým, o zaman maliyetler de beli olur, durum daha da netleþir.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
hem fikirim
imalatçýlýðý bilen yatirimcinin hali bir baþka oluyor
kaðýt üzerinde analiz yapan temelcide olsa komik oluyor
bir tane video seyretim gecen hafta adam temelde kendini guru olarak koyuyor
Alkimi incelemis seyrettim ... batýk þirket muamelesi yapiyor![]()
ya aç bir kap faliyet raporu oku adamlar ne yapmis bu paralar nerelere gidiyo dimi ...
nakit azalmis ooooo batmis bu , tamam hisse pazarlamaci degilsinde ,
bu isi sosyal medyada hakkýyla yapan yaþar erdinç hoca vardi Allah Rahmet eylesin
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Bizim Akimo hissettirmeden 18 leri görecek heralde. En son 15 lerdeydik. Sinir sitres buralara geldik![]()
Yukarýda yazdýklarým sesiz düþüncemin klavyeye dökülmüþ halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliðinde deðildir. Kelin ilacý olsa kendi baþýna sürer.
Yer Ýmleri