Sormadým sayýn ya. Ýçimdende artýk sormak gelmiyor. Ayný kliþe cevaplar beni rahatsýz ediyor. O yüzden süpriz olsun. Bekleyip görelim. Testler yakýnda biter belkide bitmiþtir. Biz bunun karýna bakacaðýz artýk. Açýklama yapsalarda hissede çok olumlu yükseliþe neden olacaðýný sanmýyorum.
Yukarýda yazdýklarým sesiz düþüncemin klavyeye dökülmüþ halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliðinde deðildir. Kelin ilacý olsa kendi baþýna sürer.
"Þirketimiz Yönetim Kurulu'nun 22.10.2019 tarihinde aldýðý karar ile baþlanan Potasyum Sülfat Yatýrýmýnýn komple montajý tamamlanmýþtýr. Pandemi koþullarýna raðmen gerek yurtdýþýndan yapýlan makine ve techizat tedariklerinde, gerekse yurtiçinde yapýlan iþlerde çok sayýda ekibin çalýþtýðý son derece komplike bir tesisin montajýnýn bu kadar kýsa sürede, ayrýca hiçbir iþ kazasý olmadan tamamlanmasý en büyük sevincimizdir. Ünitelerin peyderpey test ve devreye alma çalýþmalarý 17 Eylül 2021 Cuma, bugün itibariyle baþlamýþtýr." kap haberi var zaten.
Yine patinaja baþladý. Bu þirketten geliþmelerle ilgili doðru cevaplar hiç bir zaman alamadým maalesef. Ketum bir yönetim anlayýþý felsefesi mevcut bu þirkette.
borsahabercisi
@borsahabercisi2
#alkim 2020 yýlýnýn ilk 9 ayýna göre, 2021 yýlý; satýþlarý %46 artarken, Faaliyet karý %38 azalýrken, Dönem net karý %36 azalmýþtýr.
bu doðru mu, doðruysa 14lere geri dönüþ baþlar.
Mezarlýktan geçerken bir fatiha okumadan geçmeyelim, el fatiha...
Diyecek baþka bir þey bulamadým.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Sayýn Bawer spek ne yapmak istiyor sizce? Son hareketle ilgili bir yorumunuz var mi?
Yer Ýmleri