Büyük bir hareket çekmiþ ve ciddi bir bedelsize gitmiþ. Bedelsizden sonra yine yukarý gidip bedelsizcilere satma fýrsatý vermiþ ve yataya girmiþ haklý olarak... Maliyet zamanlamasý yapmayý / Risk yönetimini bilmeyenler için sorun kaðýtlarda deðildir.
Ne bekliyordun ki, yetmedi bir daha tavan %5-%5 gitsin.
Aðlayaný çoktur borsanýn ama sorsan hepsinin maliyetlerinin maþallahý var. Kýsadan para kazanmak...
Temettü konusunda da adam haklý. Öderse demen için geçmiþte Temettü ödenmemiþ temettüsü olmasý lazým.
Çok deðiþik bir insansýn yemin ederim. Bayadýr yazýlanlarý okuyorum bu baþlýkta...
Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.
Sn. yak, þirket çok önemli ve katma deðeri çok yüksek bir yatýrýmý tamamlamýþ, S.S. kapasite artýrým yatýrýmý devam ediyor, hisse yavaþ yavaþ, eski zirve seviyelerine yaklaþmýþ, þurda tatlý tatlý muhabbet edip, zevkini çýkarmak varken; kusura bakmayýn ama, hala öküzün altýnda buzaðý aramaya kalkýyorsunuz. Benim de 7-8 aydýr, finansallarý çok düzgün olduðu ve ucuz olduðu halde zararda beklediðim hisseler var. Ama sabýrla bekliyorum, elbet deðerini bulacaktýr. Yatýrým yapmak sabýr ister.
Ýyi yatirim sýkýcýdýr.
Bazen cok bunaltir ama faaliyetleri yerindeyse beklemeye devam.
Ytd syg
Lenovo K33a48 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.Yatýrým tavsiyesi verecek yetkinlikte deðilim.
"Memleketim varsa ben de varým."
Sevgili arkadaþlarým. Yolumuz uzun. Sayýn yak 1 senedir beraber takip ediyoruz. Az çok kestirmiþsinizdir. Bu böyle. 80 liradan bölündü. Yanlýþým varsa düzeltin arkadaþlar. Þuan 25 lerde olsaydý herkes memnun olurdu. Aslýnda bunun 25 lerde olmamasýnýn tek suçuda þirket deðil. Dýþ mihraklar ve iç mihraklar. Genel müdürler anladýnýz siz. Siyaset bizi bozuyor.
Yukarýda yazdýklarým sesiz düþüncemin klavyeye dökülmüþ halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliðinde deðildir. Kelin ilacý olsa kendi baþýna sürer.
Benim hiç kimse ile sorunum yok. Bu þirkete yatýrým yaptýysak kaliteli ve karlý bir þirket olduðu içindir. Ýyi eðitimli ve özel sektör, resmi kuruluþ tecrübesi olan bir kiþiyiz. Karadeniz insaný olarak genetik yapýmý deðiþemem. Bu sayfalarda da hiç bir kimseye de saygýsýzlýk yapmadýk, yapmayýz da. Bana da saygýsýzlýk yapaný da göz ardý edemem. Saygýlar.
Yer Ýmleri