Hissenin gücü ortada tavan oluyor vede tavanda 10 lot satýcý var, görünen köy kýlavuz istemez tekrarlýyorum bu hissenin nerelereeeeee gideceði az çok bellidir
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Hissenin gücü ortada tavan oluyor vede tavanda 10 lot satýcý var, görünen köy kýlavuz istemez tekrarlýyorum bu hissenin nerelereeeeee gideceði az çok bellidir
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
yasal uyarý, burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýgý kapsamýnda degildir yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiþisel görüþlerine dayanmakta olup, zarar edebilirsiniz.
1 lotla tavan
SM-C7100 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
**MZHLD*** MAZHAR ZORLU HOLDÝNG A.Þ.( Haber ve Söylentilere Ýliþkin Açýklama
30.10.2018, 20:51:21
***MZHLD*** MAZHAR ZORLU HOLDÝNG A.Þ.( Haber ve Söylentilere Ýliþkin Açýklama )
Ýlgili Þirketler []
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
Haber veya Söylentilere Ýliþkin Açýklama
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
YOKTUR.
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Ege Dünya Ticaret Merkezi proje alaný ile ilgili son günlerde farklý ve* kaygan bir zemin oluþmuþ bulunmaktadýr. Bir*taraftan TMSF'nin 31.12.2018'e* kadar yeni bir teklif beklentisi tarafýmýza iletilirken, diðer taraftan Livamine* Yapý*Þirketi'nin bu süreç içerisinde yanýltýcý beyanlarý*bulunmaktadýr. Bu çerçevede haklarýmýzý sonuna kadar koruyacaðýmýzý*özellikle*ifade etmek isteriz.**
Saygýlarýmla****
KEMAL ZORLU****
YÖNETÝM KURULU BAÞKANI VE MURAHHAS AZA*
30.10.2018 ODA 17
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/716595
BIST
Ege Dünya Ticaret Merkezi proje alaný ile ilgili son günlerde farklý ve kaygan bir zemin oluþmuþ bulunmaktadýr. Bir
taraftan TMSF'nin 31.12.2018'e kadar yeni bir teklif beklentisi tarafýmýza iletilirken, diðer taraftan Livamine Yapý
Þirketi'nin bu süreç içerisinde yanýltýcý beyanlarý bulunmaktadýr. Bu çerçevede haklarýmýzý sonuna kadar koruyacaðýmýzý
özellikle ifade etmek isteriz.
Saygýlarýmla
KEMAL ZORLU
YÖNETÝM KURULU BAÞKANI VE MURAHHAS AZA
30.10.2018 ODA 17
Arkadaþlar, Mzhld.' de tavanda 15.000 lot ile çiftleþiyor. Sayýn ercanbay' hindistan tren yolculuðu bu sefer gerçekleþecek gibi.![]()
Heberden sonra ki seansta ki paylaþýmýmdý. Ancak ******** daha sonra alýþ emrini sildi. Benim paylaþýmda 10 gündür madara oldu. Nerede Mzhld. ciler.Bir sayfa da 10 gün hiç paylaþým olmaz mý ? Yazýk,amma yakýn da uçuþ baþlayýnca burasý bilumum sineklerden geçilmez olur.
Sessizce bekliyoruz, baðlý ortaklýðýmýz olan yerlerden ciddi bir beklenti içindeyiz
SM-G900F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri