Originally Posted by
mng
Arkadaþlar hepiniz az çok konularý bilen arkadaþlarsýnýz, kaldýki yazýlanlara bakýyorum herkes farklý konuþuyor, þöyle baþlýk baþlýk gidelim önce sancak ne demiþti hatýrlayalým açýlan mahkemeyiTMSF ve belediye kazandý yani sancak kaybetti farkýndaysanýz sancak bir üst mahkemeye istinat mahkemesine gitmedi bile bunu herkes biliyor sanýrým.2 baþlýk TMSF bir açýklama yaptý güç yapýya çaðrýda bulundu gel 31.aralýk 2018 tarihine kadar burayý sen yap buda tamam mý arkadaþlar, çok net yani yok TMSF ile görüþtüm iþte livame þirketi haklarý yok kimse maðdur olmasýn yok teminat vs vs . Þaka mý yapýyor sunuz arkadaþlar bu iþin þakasý yok þuan tam yetkili güç yapýdýr açýn bakýn TMSF açýklamasýna güç yapý gerekli þartlarý oluþturduðunda TMSF olarak olayýn çözümü için üzerimize düþen þeyleri hemen yapacaðýz. Burasý da anlaþýldýmý arkadaþlar, 3. Baþlýk, kaldýki 31.12.2018 tarihine kadar bir yol bulunmazsa o zaman açýn bakýn faaliyet raporunda ne diyor, TMSF ve güç yapý arasýnda basmanenin çözümü için protokol imzalanmýþtýr bu kadar net okumuyormusunuz buralarý.4. Baþlýk, Ýzmir’deki arkadaþlara söylüyorum gidin bakýn bakalým basmanede folkart adýna en ufak bir tabela veya reklam var mý? Kaldýki zamanýnda astýðý tabelalar belediye ait kaldýrýmlara asabilmiþti bir tanesi ni bile basmane arazisine asamadý. 5 Baþlýk, dikkat ederseniz belediye adýna en ufak bir açýklama yok sebebi belli Kemal zorlunun dýþýndaki her formül CHP belediyesine maddi manevi yetmez siyasi yönden çok aðýr vebali olacaktýr, olacaklarý Aziz kocaoðlu anladý adam aday bile olmadý neyse sonuç olarak yýllarýn sorunu basmane çözüm için artýk daha istekli vede sonuç odaklý. Basmane Kemal beyin tüm þirketleri ile baðlantýlý olduðundan zor bir yapýsý var ama bu iþ bitti sayýlýr sadece geri sayýmýn bitmesini bekliyoruz, onun için herkes bilsin tam yetkili biri þuan KEMAL ZORLU
Yer Ýmleri