Þimdilik böyle...Biliyorsunuz hissemiz or..pu karý gibi.Gösterir ama vermez.[emoji1786][emoji22][emoji34][emoji38][emoji8][emoji1787]
SM-C7100 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Þimdilik böyle...Biliyorsunuz hissemiz or..pu karý gibi.Gösterir ama vermez.[emoji1786][emoji22][emoji34][emoji38][emoji8][emoji1787]
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
MSF ile Güçbirliði Grup arasýnda yapýlan Protokolün ilgili maddesinde; "Ege Dünya Ticaret Merkezi Ticari ve Ýktisadi Bütünlüðü" ihalesinin feshedildiðinin yazýlý olarak bildirilmesi halinde, Grubun 3 ay içerisinde ödeme teklifinde bulunacaðý düzenlenmiþtir.
TMSF tarafýndan, 26.09.2018 tarihinde protokolün ilgili maddesi gereði ödeme teklifinde bulunulmasý talebi iletilmiþtir. Tarafýmýzdan idareye cevaben, sözleþme hükmüne atýf yapýlarak ihalenin fesih edildiði bildiriminde bulunulmadan ödeme teklifi istenemeyeceði hatýrlatýlmýþtýr.
Bugüne kadar TMSF tarafýndan " Ege Dünya Ticaret Merkezi Ticari ve Ýktisadi Bütünlüðü " ihalesinin iptal edildiðine/ fesih edildiðine dair tarafýmýza bir tebligat yapýlmamýþtýr.
04.01.2019
ÖDA: 2019/01
býzde geregýný yaptýk demýþtýk..acýklama ýste boyle gelýr.ama her gecen gun arap sacý oluyor.
*MZHLD*** MAZHAR ZORLU HOLDÝNG A.Þ.( Özel Durum Açýklamasý (Genel)
04.01.2019, 16:56:05
***MZHLD*** MAZHAR ZORLU HOLDÝNG A.Þ.( Özel Durum Açýklamasý (Genel) )
Ýlgili Þirketler []
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
23.10.2018
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
**** TMSF ile Güçbirliði Grup arasýnda*yapýlan Protokolün ilgili maddesinde "Ege Dünya Ticaret Merkezi Ticari ve*Ýktisadi Bütünlüðü" ihalesinin feshedildiðinin yazýlý olarak bildirilmesi*halinde, Grubun 3 ay içerisinde ödeme teklifinde bulunacaðý düzenlenmiþtir.
TMSF tarafýndan, 26.09.2018*tarihinde protokolün ilgili maddesi gereði ödeme teklifinde bulunulmasý talebi iletilmiþtir.*Tarafýmýzdan idareye cevaben, sözleþme hükmüne atýf yapýlarak ihalenin fesih*edildiði bildiriminde bulunulmadan ödeme teklifi istenemeyeceði*hatýrlatýlmýþtýr.
Bugüne kadar TMSF tarafýndan "*Ege Dünya Ticaret Merkezi Ticari ve Ýktisadi Bütünlüðü " ihalesinin iptal*edildiðine/ fesih edildiðine dair tarafýmýza bir tebligat yapýlmamýþtýr.
04.01.2019
ÖDA: 2019/01
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/728640
Demek ki 26.09.2018 tarihinde TMSF tarafýndan ödeme teklifi talebi iletilmiþ. Projeni sun denilmemiþ.
Eyyy pinti kemal,daha hisseleri toparlayamadýn mý,nereye götürecen bu paralarý...elinde cebine gitmiyor,akrep mý var.Tayfanda senin gibi züðürt mü..
Kvogphph
Yer Ýmleri