Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
13,09 10% 5,00 Mn 13,09 / 13,09
136,70 9.98% 159,84 Mn 127,20 / 136,70
37,96 9.97% 46,49 Mn 37,02 / 37,96
12,46 9.97% 52,37 Mn 12,30 / 12,46
48,10 9.97% 120,49 Mn 42,54 / 48,10
1.053,00 -10% 585.468,00? 1.053,00 / 1.053,00
13,35 -9.98% 19,86 Mn 13,35 / 13,35
12,49 -9.88% 275,99 Mn 12,48 / 12,79
3,32 -8.79% 33,32 Mn 3,32 / 3,49
3,97 -7.03% 26,78 Mn 3,96 / 4,14
309,50 -1.59% 1,74 Mr 308,50 / 310,75
3,19 -0.31% 1,62 Mr 3,17 / 3,22
426,25 0.18% 1,37 Mr 421,50 / 429,75
263,25 -0.28% 1,04 Mr 260,00 / 264,50
28,94 5.54% 830,54 Mn 28,20 / 30,00
18,44 -0.91% 28,11 Mn 18,42 / 18,58
73,25 -0.61% 684,44 Mn 73,10 / 73,60
263,25 -0.28% 1,04 Mr 260,00 / 264,50
724,50 -0.34% 143,48 Mn 721,50 / 725,50
95,30 -1.9% 61,57 Mn 95,20 / 96,75
111,70 -0.53% 12,61 Mn 111,30 / 111,90
30,68 -0.78% 7,11 Mn 30,20 / 30,92
10,28 0.59% 13,37 Mn 10,21 / 10,29
82,90 -0.3% 60,34 Mn 82,45 / 83,75

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 178/500 ÝlkÝlk ... 78128168176177178179180188228278 ... SonSon
Arama sonucu : 3995 madde; 1,417 - 1,424 arasý.

Konu: MZHLD Mazhar Zorlu Holding

1.  Alýntý Originally Posted by knsvsn Yazýyý Oku
    NEREDESÝNÝZ....? diyerek KIYAKÇISINA seslenen ...AVATIN...!!! KIYAKÇI Hocasý da ....? yine EGOMU ayaða Kaldýrdým, gel ayakta BECEREBÝLECEKMÝSÝN bir bakalým , KIYAK'l .....?

------------- D U Y U R U ------------

Dürüst olmak gerekirse, benim nacizane görüþüm, tabii ki benim bakis açýmdan farklý düþünen kimseyi rencide etmeden, ama konulara farkli bakýþ açýsý ile deðinmeye çalýþarak ve benim gibi her birinin geçerli fikrini göz önüne alarak gerçekten ne söylemek istediðimi ANLAMAMAKTA ýsrar edenler, DALAK yemekten vazgeçin yoksa, hazýmsýzlýk çekmeye devam ederseniz, belden aþaðýya indiðiniz yorumlarýn HOROZ'u olmak istemem.....okey.👍🏻
    Merhaba,
    Sayýn ksnvsn;

Anladýk, egon yine tavan yapmýþ. Anlaþýlmaz yazýlarýný tam anlayacak gibi oluyorum, bir de bakýyorum ki Sokrates gibi baðlamýþsýn cümleyi. Sokrates, karmaþýk konuþur ama nihai olarak anlaþýlýr bir þekilde cümleleri baðlar. Þekspir mi desem? O daha anlaþýlmazdýr, sizin gibi þiirsel yazar. Ama kýyakçýlýk-ayakçýlýða yer vermez. Ýngiliz düþmaný olmanýza raðmen, ben Þekpir hayranýsýnýz diyeceðim.

Sizin anlamadýðýnýz; Ben Kemal Zorlu adýndaki zatý, kendi kriterlerime göre, küçük yatýrýmcýnýn anlayacaðý ve sorgulayacaðý þekilde eleþtiriyorum. Adamýn her iþinin karýþýk olduðunun farkýnda mýsýnýz? Ve bu karmaþanýn çoðunun bilerek, planlayarak yapýldýðýný gözlemlemiyor musunuz?

Basmane'yi ayrý tutayým bu durumdan. Basmane Kemal Beyi çok sýkýntýya sokmuþ, zorlamýþ ve maðdur etmiþtir.

Ben KY'yi aydýnlatmaya, Kemal Beyin bazý þeyler için harekete geçmesini saðlamaya çalýþýyorum da; Siz ne yapmaya çalýþýyorsunuz anlamakta zorluk çekiyorum.

Kemal Beyi anlatmaya, onu aklamaya çalýþýyorsanýz, açýk açýk adamýn neler yaptýðýný anlatýn da, biz de bilgilenelim. Maðduriyetini biliyoruz...

Baþka?

Biliyorsanýz yazýn, bilgilenelim. Örneðin Vakýfbank görüþmeleri sýr deðil. Ne biliyorsunuz? Ýcra davasýna müdahil olmuþsunuz. Baþka davalara da müdahil oldunuz mu? Anlatýn öðrenelim.

Ýngiliz'ler Ýrlanda'lýlarýn analarýný becermiþler.., bir seferinde yazmýþtýnýz. Ýngiliz kim, Ýrlandalý kim?

Buraya gelip anlaþýlmaz edebiyatýnýzla-alýntýlarýnýzla bir þeyler yazýp gidiyor, insanlara çatýyorsunuz.

Teþbih, tecahül-i-arif, hüsnü-talil yapacaksanýz, anlaþýlýr yapýnýz yada bir tercüme kýlavuzu yazýnýz. Yazýlarýnýzý o tercüme kýlavuzunuza göre okuyalým.

Peki; Ýcra davasýnýn 4 sene aradan sonra tekrarlanmasýnýn ve bunun hisselerin bir yükseliþ trendinde olduðu zaman gelmesinin sebebini açýklayabilir misiniz?
    Ayrýca, alacaklý neden Kemal Zorlu'nun þahsi mülklerine gitmemiþ de, direk ihtiyati haciz ile þirkete gelmiþtir.
    Ayrýca davanýn öðrenilme tarihi ile icraya kadar geçen zaman içerisinde ne yapýlmýþ-yapýlmamýþtýr.
    Ayrýca biz KY olarak neden sonra öðrenmiþiz? Ýnsanlar 7-9 bandý arasýnda alým yaparken.

Peki; Denetçi neden görüþ bildirmiyor?
    Denetçi yeterli veri bulamadýðý için mi? Kemal Bey denetçiyi yeterince aydýnlatamadýðý için mi?
    Yada Kemal Bey bu durumdan hoþlandýðý için mi?

Yoksa, denetçi öyle talimat aldýðý için mi? Senelerdir, görüþ bildirmekten kaçýnan bir þirketi "Yahu bir de baþkasýný deneyelim" diye deðiþtirirsiniz.
    Denetçi geliyor, bazý þeyleri anlýyor, bazýlarýný anlamýyor, neticede görüþ beyan edemiyor...

Netice ne? Ulusal Pazara çýkmak için mazeret olarak karþýmýza çýkýyor.

Vakýfbank borcu ödendi mi, ödenmedi mi? Raporda ne diyor? "Görüþmelerimiz olumlu bir þekilde devam etmektedir." Hiç "Ne görüþmeymiþ!" arkadaþ dediniz mi?
    Teknik olarak o borç ödenmiþ sayýlmýyor mu? Banka icra yoluyla borcunu aldý. Üstüne geçirmediði için, bilançoda borç olarak görünüyordu. Bu yüzden faiz iþletilmeden sabit kaldý. Þimdi bankaya geçtiðine göre, o borç ödenmiþ olmuyor mu? Kalan küsüratý da bir anda ödeyecek parasý var.

Hani deseler ki, "Vakýfbank borcu, bankanýn fabrikayý tapulamasýndan sonra ödenmiþ olup, fabrika binasýný geri almak için görüþmelerimiz devam etmektedir..." bu olur...
    -------------------------

Dediðiniz gibi, katýlýyorum "Her þey Kemal Zorlu'nun kafasýnýn içinde olup bitiyor"

Sizce bu cümle adil ve mantýklý mý? Makul mü?

Her þeyi kendine saklayan, yatýrýmcýsý için kýlýný bile kýpýrdatmayan bir insan, Ýnsan mýdýr?

Beni xtir et. 22 senedir bekleyen, ölümde, sýrada benden epey önce olan (Allah bilir de) ve halen kendisini savunan bir insan için ne yapmýþtýr?
    Hisselerin potansiyeli çok yüksektir. Mal varlýklarý, çok iyi çalýþan bir fabrika, iyi bir yönetim...

Ama ne? Kýlýný kýpýrdatýyor mu Sayýn Knsvsn?

Ulusala çýkmak neden önemli?

Hayýr fiyat artacaðý için deðil. Ýnsanlar, sürekli müzayedede alýcýyý-satýcýyý anlýk görüp hisselerini satýp çýkabilecekler. Forumdaki X þahsý için 350 K hissesi var diyorlar. Hadi satsin çýksýn bakalým. Bir haftada 50 K satýp çýkamaz, çýksa fiyat 2 yi görür.

Neden Kemal Bey Ulusala çýkmak istemiyor? Ýþte tam da bu yüzden. Ulusalda yeni oyuncular iþin içine girer, hisse inanýlmaz fiyatlara ulaþabilir. Benim gibi eþeði bulmuþ taþýtýyor hisseyi, býktýrýp sattýracak. Ucuza almak istiyor.

Tahtadaki olumsuzluklar, hissenin iyi haberlere bile bir tavan tepkisi vermemesi ne? Bunu da açýkla bana. Madem ayný gemideyiz, Ky olarak, bunu Kemal Beyin yapmadýðýna ikna et beni.

Tahtadaki hiç bir büyük oyuncu sürekli ayaðýna sýkmak istemez. Bu kadar da beklemez.

Malýn çoðu, bilginin çoðu, neyin ne zaman olacaðýný biliyorsa, o ayrý.

Yüksek bir fiyatla, daha az bir malla bedelsiz vermek istemezsiniz...Ýstemiyor. Ne zaman vereceðini de kendi biliyor.
    ------------

Neyse, kardeþim. (kardeþim diyorum, senden yanayým ama sen yine hasým olarak geleceksin karþýma)

Eðer Kemal Zorlu'nun bildiði, tanýdýðý has adamlarýndan biri deðilsen beni anlamýþtýrsýn.

Senden ve burada parasý baðlý herkesten yanayým.

Kemal Bey'e de bir daha sesleniyorum. Þeffaf ol. Biz ortaðýz. Bizi zamanýnda ve doðruca bilgilendir.

Þu EgeYýldýzý da halka aç artýk. Paralarý, karý orada buharlaþtýrmandan ben býktým artýk. Birileri iyi bir soruþturma açacak sana.

Saygýlarýmla kardeþim,

Burada birileri birilerine övgüler dizebilir. Kimseye zararý yok. Yeter ki Zulmedenlere dizilmesin o övgüler.

2. Sn. Ercanbay, artýk bu Vakýfbank iþi çok gecikti. Küçücük pürüzler bahane edilerek süreç gereðinden çok fazla uzatýldý.En kýsa sürede muhasýblaþýp yakýn izleme pazarýndan çýkýþ için baþvuru yapýlmalýdýr.Bu borca faiz karþýlýðý adý altýnda bilonçolardan pay ayrýldý. O ayrýlan paylar dönem karýný etkiledi. Artýk bu iþin kaçarý kalmadý. Yýllardýr olumlu görüþmeler devam ediyor ama nasýl oluyorsa bir türlü neticelendirilmiyor. Ayrýca bu formlar da 4-5 nicklerle yazý yazanlar son günlerde 3 nickle yazýyor, sanki farkýnda deðiliz ve hiçbir þey bilmediði halde çok bilmiþlik yapýyor. Amacý ne demeyeceðim kendi de bilmiyor ne yaptýðýný.

3. Merhaba,

Deðerli Rüzgar,

Teþekkür ediyorum. Yazýlarýmda manipülatif bir dil kullandýðýmý biliyorum. Ancak tek amacým, Kemal Zorlu Beyi manipüle etmektir. Bunu zaten, þahsen konuþtuðum arkadaþlara söylemiþimdir bilirler.

Manipülasyonu burada, harekete geçirmek anlamýnda kullandýðýmý da belirtmeliyim.

Bundan sonrasý Kemal Beye;

Kemal Bey, "Ben çok zorluklar yaþadým, çok çileler çektim, beni çok zorladýlar ve oyaladýlar..." diyebilir. Haklýdýr da.

Ama, hayatýnýzda ne deðiþti Kemal Bey?

Evsiz barksýz, kaldýnýz mý? Para sorunu yaþadýnýz mý? Yediðiniz içtiðinizden bir þey eksildi mi?

Sizin yerinize çok rahat bir "Hayýr" diyebilirim.

Buradaki insanlarýn çoðu, bir þekilde parasýný getirip yatýrým yaptý. Hisseye güvendi ve en çok da Rahmetli Mazhar Bey'in býraktýðý isme. Düðün yaptýlar, nikah yaptýlar, sünnet yaptýlar, hastalarý ve cenazeleri oldu, paraya sýkýþtýlar. Kimi hissesine, çok beklediði için kýyamadý, kimi zararýna sattý ve kimi de çok beklediði halde az bir karla, satýp çýktý. Ve bir kýsmýnýn da, çok þükür benim gibi, zor günleri olmadý da bekledi. Ben de ev almayý erteleyenlerdenim...

Sen diyorsun ki, "Ben çok sýkýntý çektim, siz de çekin..." Hayýr yukarýda yazdýðým gibi bir halt çekmedin. Belki servetini 3-5 e katlayamadýn ama insanlarýn karþýlaþtýðý gerçek sýkýntýlarla asla yüzleþmedin.

Sen, sana gerçekten inanarak yatýrým yapan insanlara her an ihanet ediyorsun. Haa, bana deðil, zira ben senin ne olduðunu anladým da, beklediðim zamana kýyamadým. Daha önce de yazmýþtým ya "Biz mecbur kazanacaðýz..." diye, bu her þeyi anlatýyor zaten. Bir de satýp çýkmak kolay deðil, elinde hatýrý sayýlýr miktar olan insanlar burada tutuklu kaldý. Adam vuruyorlar, 20 yýl alýyorlar, iyi hal-af falan derken tahliye oluyorlar. Biz gönüllü tutuklulardanýz.

Bir harekete geç de, bir þeyler yaptýðýný göster. Reddedileceðini bilsen de bir baþvuru yap. Þu Vakýfbank sözleþmesi ne alemde sýhhatli bir bilgi ver. Her þeyden önce Hisselerin önünde durma. Ayýp oluyor.

Kul hakký denince yanlýþ anlaþýlýyor; bir kiþiden deðil, birinin hakkýna girince, sen o kiþinin soyundan gelenlerin tamamýnýn hakkýna girmiþ oluyorsun. Mahþere kadar biriktir bakalým.

Hepsi senin deðil kardeþim. Ortaklarýn var. Þöyle kalk bir silkelen ve "Bundan sonra þeffaf, doðru bir insan olacaðým..." falan de... Korkma yüksek sesle söyle. Söyle ki, kulaklarýn da duysun.

Bekleyen haber deðeri taþýyacak þeyleri, zamanlý bekletmeden gönder. Dalavereden çýk, uzak dur.

Þu þahsi borcuna þirketi neden karýþtýrdýn ki? Ýstesen karýþtýrmazdýn. Onunla ilgili bir açýklama yap. Yapman gerektiðini defalarca söylemiþtim. Ama hisselerin gazýný, hýzýný almak için bilerek yaptýn. Bu açýklamayý yapmadýðýn her gün, bu haciz iþini danýþýklý olarak yaptýðýný düþünen insanlarýn sayýsý artacak.

Hadi Kemal Bey, sen yaparsýn. (50 sefer hadi dedim ama, bir sefer daha demiþ olayým, ellerim kýrýlmaz.)

Þeffaf ol ki, doðruyu anlat ki, ben yanýlýyorsam buraya tekzip düþeyim. Zira, daha önce yazmýþtým "Google senin düþmanýndýr"

Hadi, Abicim, Kardeþim, çekil hisselerin önünden. Ve hatta hisselerine sahip çýk. 40 milyon Kar yazmýþsýn, hisseler düþüyor.

Ayýptýr...

Yazacak çok þey var da, bu kadarý da yeter adým atmak için.

Saygý ve selamlarýmla,

4. Þirketimizin alcaklý oldugu
    Güçbirligi holding
    Güçyapý
    Tire tekstil den alcaklar tahsil edilmeden artýk egeplast ve egeyýldýzýn bu ekonomik durgunlukta borç ödemesi imkansýz hale gelmiþtir...
    Fabrika satýþý olmasaydý bu seneki kar 5 milyon tl olarak karþýmýza çýkacaktý...
    Ýlk 9 aylýkta kar 11 milyon idi...
    Tmsf nin yanlýþ ihale yapmasý
    Ýzmir büyükþehir belediyesinin imar planlarýndaki hatasý ve ayýplý mal satýþý yapmasý kýsacasý inþaatýn yapýlamamasý 20 yýldýr eplas ýn üzerine inanýlmaz yükler bindirmiþtir...
    Þimdi kemal zorlunun tek para tahsilatý yapabilcegi yer güçbirligi holdingtir...
    Basmane çukuru tapusu tmsf tatafýndan bize geri verilmedikçe ödeme planý veremeyiz deniyor...haklýlar...
    Ýhale yapýldý 80 milyon dolar 3 tl kurdan iþleme alýnýyor hata...
    Lavimine inþaatý yapmýyor...
    Tmsf ihale iptal demiyor...eskiye dönüldü denmiyor..
    Tire tekstil kapalý iþçilerin dünya kadar alcagý var...
    Tire tekstil mallarý hacizli....
    Güçbirligi holding hep ekside...
    Güçyapý 1999 yýlýnda basmane çukuruna 30 milyon dolar harcadý tabela þirketi oldu...
    Bu iþin çözümü basmane çukuru ya yeniden ihaleye çýkçak...
    Yada kemal zorluya geri verilcek...
    Sonrasý çorap sökügü gibi gelir...
    20 yýldýr bu çukur yüzünden giden gayrimenkul ve fabrikalar ýn degerini þimdi görünce beynimiz yanýyor...
    Mzhld bu kayýplarýn hepsini basmane çukuru yüzünden yaþadý...telafisi çok zor...þimdi hata yapanlar kemal zorluya bu inþaatý yapma þansýný vermelidirler...yoksa eplas ýn iþi çok zor...iþler durgunken bu kadar büyük borçlar ödenmez...

SM-G900F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Deðerli Altay Kardeþim,

Her birimiz burada, basit yatýrýmcýlarýz. Aramýzda, bilgili, görgülü ve tahsilli olanlar var.

Basit insanlardan da, iyi fikirler çýkabilir.

Ýnat, iyi bir meziyet deðildir.

Gurur, iyi gibi görünür ama kötü bir meziyet olabilir.

Kemal Beye ne yapmasý gerektiðini yazdýk.5-6 sene önce de geçen sene de.

Ýlk yapacaðý iþ, belediyeyi mahkemeye vermekti... Verdiði paralarý ve zararlarýný çok kolay tazmin ederdi.

Vermedi.

Ýnat etti.

Görelim ne olacak.

Saygý ve selamlarýmla,

Test etmek amaçlý dün ve bugün 3,50-3,55 fiyattan 1.500 lot civarý satýþ girdim.
    Havada kaptýlar. Bence bu hisselerde birileri sabýrla nöbet tutuyor ve ucuza mal topluyor.
    Haaa bu sattýklarýmý geri alacaðým bugün az üst kademe olsa da alacaðým.
    [emoji23]

7. Oynayýn bakalým oyunlarýnýzý..ne zamana kadar devam edecek..

8. Arkadaþlar bakýnýz aþaðýda twitter adresinde çýkan haberdeki olayla ilgili testler olumlu olursa ve talep baþlayýnca MAZHAR ZORLU HOLDÝNG ve EGEPLASTýn nerelere gidebileceðini düþünemiyorum bile,bugünkü haber:
    Plastik yol. Asfalttan çok daha kolay ve ucuza döþeniyor. Asfalttan üç kat daha dayanýklý. Üzerinde su birikintisi kalmýyor. Ýçinden çok rahat kablo döþenebiliyor. Ve Hollandada test ediliyor.
    https://twitter.com/search?q=https%3...81856&src=typd
    Son düzenleme : sensor; 16-03-2019 saat: 23:56.

Sayfa 178/500 ÝlkÝlk ... 78128168176177178179180188228278 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •