k.o.ç. k.o.ç.
k.o.ç. k.o.ç.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
k.o.ç. 3.91 der ...
3.88 .....................
Kademe analizindeki puþtluða dikkat
SM-C7100 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Adamlar her kademedeki alýþ ve satýþ adetlerini ayný rakamla yapmýþlar...Profosyenel bir iþ......k.o.ç um benim.
Merhaba,
Deðerli Batýk Kardeþim, zahmetlerin için teþekkür ediyorum. Devamýný bekliyoruz...
Elinde ne kadar kaldý bilmiyorum. Bu sefer, daha sakin ve sabýrlý ol. Yakýn zamanda þu 'Batýk' adýný deðiþtirelim inþAllah.
Profesyonel bir çalýþma olduðuna katýlýyorum. Bir kaç gün önce yazmýþtým; aracý kurumlarýn hisse maliyetlenmeleri arttýrýlýyor. Böyle bir çalýþma görmedim. Þunu söyleyebilirim, bu çalýþma ve düzenlemeyi yapanlarýn 'zamandan baðýmsýz' önemli bir projeksiyonlarý var. (Zamandan baðýmsýzý, sadece kendileri bilirler anlamýnda kullanýyorum. Ancak, sonraki yýllar için de önemli bir destek ve dip teþkil edecek)
Yarýn, bir hafta, bir ay yada bir yýl diyemeyiz. Yanýltýcý olur...
Ancak, bu kademelerde büyük hacimlerin iþleniyor olmasý keyif verici.
Bekleyelim, görülecek çok þey var.
Saygý ve selamlarýmla,
Hürmetler Sayýn Ercanbay aðbim...
Belliki bir þeylerin hesabý yapýlýyor vede yeni bir düzene geçiliyor herkesin bir hesabý var almak ve satmak kiþinin kendi insiyatifinde bahane bulmak yersiz heleki k.o.ç tabirler yakýþýksýz sanal ortamda olsa içinde bulunduðun hissede hakeret etmek çok düzeysiz eðer oyun kurucu deðilsen o zaman efendice izleyeceksin yaptýðýn emeði heba etme aldýðýn teþekkürler yeter, sonuçta burda kimse kimseyi zorla tutmuyor saygý ve efendilikten kimseye zarar gelmez bizlerin bu hissede olmasýnýn tek sebebi HAK VE ADELETÝN BÝR GÜN TECELLÝ EDECEÐÝNE ÝNANCIMIZDANDIR söz gümüþ ise sükut altýndýr
Yer Ýmleri