1-"Araziyi geri almak istemiyorlar"
Bu bence istesek geri alabiliriz anlamýna geliyor fakat bizim için en karlýsý bi baþkasýna devretmek
Bu devir vakýf banka mý olacak
bu hangi deðer üzerinden olacak
2-"güçbirliði holding güç yapý kýsmýnýn 2.vergi yapýlandýrmasýnýn taksidi ödenmiþ"
Yani bu taksidi biz odediysek
TMSF nin egs ile ibralaþmya baþlamasý dolayýsýyla bizimlede
Baþladýðý anlamýna gelmiyoor mu?
o zaman güç biriliði holding otomatikman %100 bizim iþtirakýmýz mý oluyor?
🤔
Adam reklam yýldýzý, aktör, ünlü bir futbolcum var demiyor ki boy boy resimlerini assýn veya medya önüne çýkarsýn,Arkadaþlar masa baþýnda okey oynanmýyor veya bol keseden kimse atýp tutmasýn o kadar ayak oyunlarý dalavere dönüyor ki kimsede çýkýpta bunca yýldýr kemal Zorlunun mücadelesini onur mücadelesi görmüyor bence halen bir þirketimiz vede bizimde halen borsada iþlem gören hissemiz var diye þükür edilmeli, lakin her mücaedelenin semeresi alýnacaktýr vede alýnmaya baþlandý bile lütfen rica ediyorum tekrarlýyorum borsa veryansýn yeri deðil kimsede silahla tutmuyor ya inanýrsýn yada yol belli bu ne gönlü bolluk bu neyin tafrasý anlamýþ deðilim
her þey yeni baþlýyor sakin lütfen
Son düzenleme : mng; 16-06-2017 saat: 23:34.
yasal uyarý, burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýgý kapsamýnda degildir yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiþisel görüþlerine dayanmakta olup, zarar edebilirsiniz.
Merhaba,
Kemal Kardeþim ketum. Can çýkar huy çýkmaz.
Bazý açýklamalarý taþlar yerine oturmadan yapmak istemiyor. Eskiden çok konuþur ve insanlarý yanýltýrdý.
Gerçek olan; þirketleriin çok iyi durumda olduðu ve beklentilerin arttýðýdýr.
Hisse artýk yukarýda bir yerde direnç oluþturmaya da baþlamýþtýr...
Hadi hayýrlýsý...
Ýyi bir hafta sonu diliyorum.
Saygýlarýmla,
mzhld_20170617-115814.jpg güzel gunler
Yer Ýmleri