Originally Posted by
ercanbay
Merhaba,
Deðerli Kardeþim, biraz zaman alýr tabi. Çok eskilerin beklentisi bu da, çok kýsa zamanda olur demek, yanýltýcý olur.
Þimdiye kadar, her iki hisse de kýsa bir alým fýrsatý vermiþ olsa da, bundan sonraki alým fýrsatlarýnda "Trade fýrsatý" vereceðini düþünmüyorum.
Bildiðiniz üzere, senelerdir hisseleri %20-30 fiyatlandýrýp, daha sonra çözülmeye býrakarak, alttan almaya çalýþýrlardý. Geçtiðimiz hafta ben bu kadar hacim beklemiyordum. Sonra düþündüm, bazý yatýrýmcý arkadaþlarýn "hadi buradan satayým, aþaðýdan alýrým" düþüncesi ile satmýþ olabileceklerini varsaydým.
Borsa tuhaf bir yerdir. Daha önceleri sattýðým hiçbir hisseyi sattýðým fiyatýn yukarýsýnda almadým ama, göreceksiniz bu geçtiðimiz hafta satan arkadaþlarýn bir kýsmý daha yüksek fiyatla aramýza dönecekler. Tabi, hisseleri hareket ettiren, yada tahta sahibi diyebileceðimiz kiþilerin de ayný hataya düþmeyeceðini varsayarak.
Ben alým fýrsatý vererek, ama sat-al fýrsatý vermeden gitmesini arzu ediyorum. Tabi geliþmelere ve haberlere baðlý olarak.
Saygý ve selamlarýmla, iyi bir hafta sonu diliyorum.
Yer Ýmleri