Bugünkü tavanda bizim alýþlarýmýz dan gelsin dedim.
Ercan abi alýþ yazarken kulaklarýn eminim çýnlamýþtýr.
Hisseleri buradan toplamaya hala devam ediyoruz.
Çýlgýnlýk böyle bir þey olsa gerek.![]()
Bugünkü tavanda bizim alýþlarýmýz dan gelsin dedim.
Ercan abi alýþ yazarken kulaklarýn eminim çýnlamýþtýr.
Hisseleri buradan toplamaya hala devam ediyoruz.
Çýlgýnlýk böyle bir þey olsa gerek.![]()
8.75 den itibaren yaklaþýk 375-400.000 lot arasý iþlem oldu. Ve aralýksýz yükseldi. Piyasada yaklaþýk 4 milyon hisse var. Yüzde 10 u bu fiyatlardan alýndý. Bu çok güzel bir çýkýþ bu yüzden sevindirici diye düþünüyorum. Bu maliyetlerden alanlarýn hedeflerini düþünün ve çay kahve içmeye devam edin. Ýnþallah yükseliþ güzel haberlerle devam eder.
Bir haber bu kadar prim yaptýrdý, yaptýrmaya devam ediyor. Diðer haberler, hele bir de çukur haberi gelirse gideceði fiyatlarý düþünemiyorum
Tek haberde bu noktalara geldi. daha bir sürü haber var. borçlarýn tasfiyesi, ulusal pazara çýkýþ, þirket varlýklarýnýn yeniden deðerlemesi, baðýmsýz denetçi görüþü, çukur, daha bir sürü þey. hiçbir zaman hakettiði gerçek deðeri görmedi ama bir tarih yazacak. allah utandýrmasýn.
Hayýrlý uðurlu olsun borçlar ödendi, protokol tamam.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bilindiði üzere, Þirketimizin "Vakýflar Bankasý T.A.O. ile 03.12.2019 tarihinde imzaladýðý "Borç Tasfiye Protokolü"nde, 31.12.2019 tarihine kadar 19.803.632,54.-TL ödenerek Grup Þirketlerimizin Bankaya olan icra takibine konu borçlarý tasfiye edileceði ve Grup Þirketlerimizin ibra edilmiþ olacaðýný belirtmiþtik.
Söz konusu protokolün þartlarý ve hükümlerinin tamamý bugün itibariyle gerçekleþmiþ ve bankaya yapýlmasý gereken ödemeler tamamlanmýþ olup, Grup Þirketlerimizin bankaya olan icra takibine konu borçlarý tasfiye edilmiþ ve Grup Þirketlerimiz ibra edilmiþtir.
09.01.2020 ODA 2020/01
Yer Ýmleri