Hýzlý geldi dinleniyor abisi. Yarýn devam eder inþallah
Hýzlý geldi dinleniyor abisi. Yarýn devam eder inþallah
Yýlbaþýna göre yýllýk deðiþimler:
EPLAS % 164,10
MZHLD % 130,77
Hayýrlý bayramlar herkese.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Dikkat ,Bu yazý boþ bir muhabbettir,baþtan yazayým.Vakti olan okur,olmayan okumaz …baþtan yazayým da küfür yemeyim.zaten moral sýfýrýn altýnda….
Bir alýntýyla baþlayayým;
Selamün Aleyküm arkadaþlar.Maalesef 3 yýldan fazla elimde tuttuðum 2000 küsur mzhld’i 1’10 dan ,3066 tane EPLAS ý da 1’77 den 24 mart ta sattým.Sattým ama niye sattým?1.si Kemal beyin ÇUKURUN satýþýna dava açmasý oldu…sizde biliyorsunuz zaten Kemal beyin son 3 yýldýr ne vaatlerde bulunduðunu ama hiçbirþey yapmadýðýný gördük.Hep yalan ,dolan…Ama onca yalanýna karþý arkasýnda olmuþtum,desteklemiþtim.(Çukuru kendi yapmasý adýna).dedim bu itiraz 3-5 ay daha iþleri uzatýr…Satmama 2. Sebeb ise 4.40 maliyetle aldýðým srvgy hissesini hem alýþ maliyetini düþürmekti.Çünkü bu hissede çok büyük beklentiye girmiþtim.Almanya da ki iþtirakinin satýþ olayý vardý.Her an haber gelebilrdi,hisse 3-5 katlayabilirdi….Ama bu hissenin satýþ hikayesi de gecikiti,verilen süre dolmasýna raðmen açýklmalar çok gecikti….Bu arada benim ilk sattýklarýmda yavaþ yavaþ yol alýyorlardý tabiii.Sonunda iþtiraki alacak olan þirketten bir haber gelmediðini borsaya bildirdiler…Ama çok uyanýðýmya ya,ben dedim bir müddet geçince bu satýþ haberini gönderirler belki dedim,satmadým….Geçen hafta da bildiðimiz gibi TMSF ile anlaþma haberlerini okuduk…Pazartesi ve Salý günü alþlar yazmýþtým ama pzts günü sadece mzhld 342 adet gelmiþti.Kemali ilk defa bir kere yalnýz býraktým…sonu benim için çok kötü oldu tabiii.Ben hep patronlara inanmaktan kaybettim,dürüst þirketlere rast gelmemekten kaybettim…Elimde 3,5 maliyetli esemler halen duruyor.1 tane bile satmadým…Ama patronu,þeytaný pabucu ters giydiren adam çýktý…Ondaki zarar 50 binlirayý geçiyor….MEMSA,RANLO,DMÝSH,FENÝS, BUNLARDAN DA ÇARPILDIM TABÝÝ…eplas ve mazharlar o gün için 8,5 bin lira tutuyordu.bugün elimde olsaydý 25bin…Parayý zaten kaybettim de,asýl BORSYA olan umudumu kaybettim….22 yýllýk borsa hayatýmda hep yanlýþ hep yanlýþ…Bu son yanlýþ hareketi yapmasaydým umutlarým devam ederdi.Ama býktým þu borsadan,,,hem paralar gitti,hem de saðlýk….
Bazý arkadaþlar þimdi ne yapalým arkadaþ ,satmasaydýn bekleseydi diyecekler.Haklýlar tabi.Benim hikayenin özeti þu.
VERMEYÝNCE MABUD ,NEYLESÝN SULTAN MAHMUD….Ta kendisi…22 yýlda bir insanýn yüzü 1 kere mi gülmez arkadaþ ya…
Ben geçen cumadan beri cezalýydým arkadaþlar.Çok sevgili srvgy nin speðine biraz saydýrmýþtým…,cezam þu an bitti.Anca yazabildim.Baþýnýzý aðrýttýðým için çok özür dilerim.Kalýn saðlýcakla..Hepinize bol kazançlar….
TEZ hocadan,volkanizmir,melasis61,ercanbay,mng ,egeduk,sskose,arifcan ,altayfýrat,ruzgar ve ismini unuttuðum tüm emektarlara selamlar….
Öðlenleyin 1190 tane tane mzhld gelmiþ….Hayýrlýsý. 1.10 dan ver 2.70 den al ????
Sn.batýk,selamlar.Borsada fýrsatlar hiç bir zaman bitmez.Temel veriler,iyi analiz, sabýr falan filan demeyeceðim.Bunlarý sende iyi biliyorsun.Hepimizin borsaya ilk baþladýðýnda ki zafiyeti sabýrsýzlýk tý.Zamanla anlýyor insan ama zararý yanýna kar kalýyor.Bu olaylarda umarým senin için dönüm noktasý olur.Bundan sonra sana bol kazançlar dilerim.Aslýnda sn.Doktor bu konularý forumda çok güzel vurguluyor iyi niyetli olarak ama bazý arkadaþlar onu anlamak istemediler.Neyse saðlýk herþeyden önemlidir.Saygýlar
Not:Bende 3yýl önce 3 hisse vardý.Eplas,mzhol,kront.Krontlarý1,10 almýþtým.Eplas ve mzhol 7yýl öncesi vardý.Krontlarý satýp Eplas ve mzhol e ilave etmiþtim.Ben tercihi Eplas ve mzhol e kullandým,Zamanlama(sýralama)hatasý yaptým.Kront uçtu gittti.Þimdi ayný hareketin fazlasýný bekliyorum bu gurup hisselerinden..
Son düzenleme : ruzgar; 24-06-2017 saat: 11:43.
Yer Ýmleri