SPK YA SEN DE SORABILIRSIN...
: Sayýn Yetkili, Eplas þirketi aþaðýda sizinde görmek üzere oldugunuz yatýrým teþvik belgesý aldýgý gözükmekte, kap býldýrým krýterlerý nedýr býlmýyorum ama çok basýt haberlerý KAPA bildirim yaparak yatýrýmcýsýný býlgýlendýrdýklerý halde bir çok þirket,bu haberi kapta yayýnlanmamasý anormal geldiðini belirtmek isterim. bu firma hakkýnda hassayetinizi ve iþlemlerdeki hareketlerý izlemenizi ve bizi hala magdur etmeye çalýþan ve iþlem yapanlar hakkýnda gerekli tedbirleri uygulamaya davet ediyorum. Belge Tarihi : 08 Nisan 2020 Firmanýn Adý : Egeplast Ege Plastik Ticaret ve Sanayi A.Þ. Yatýrýmýn Yeri : Ýzmir Sermaye Türü : Yerli Sermaye Yatýrým Konusu : Ýmalat-Plastik ürünleri imalatý Yatýrým Cinsi : Tevsi Destek Sýnýfý : Genel Öngörülen Destek Unsurlarý : Gümrük vergisi muafiyeti, KDV Ýstisnasý Toplam Kapasitesi : Plastikten diðer tüp, hortum, boru ve baðlantý elemanlarý 63.786.753 Kg/Yýl Yatýrým Tutarý(TL): 81.502.655 Ýthal Makine ve Teçhizat($) : 5.370.202 Ýstihdam(Kiþi) : 28
ey ýng menkulden yatýrým yapan arkadasým,
sabah seansýn aldýgýn50 pay 16,65 TL DE hýsseye,
neden 274 pay olarak sonraký seanslarda satarsýn ký,
kurumun elýnde kalan 1336 pay,
BU HÝSSEYÝ SURUNDUREN EN BUYUK 3 KURUMDAKILER,
YEMINLE GOZUYLE BIZE GULUYORLAR.RESMEN EKMEKLERINE YAÐ SURUYORUZ.
Son 1 ay en çok mal alan kurumu denýz yatýrým,
bugun 31 pay almýþ.
Ilginç,
parasý býtmýþ o kadar denk gelmiþ.
Kotu dusunmemek lazým.
Merhaba,
Deðerli Kardeþim,
Aracý kurum alýþ-satýþlarýna takýlmayýn. Muhtemelen ayný kiþiler deðillerdir. Elbette büyük oynayanlar tek kurumdan oynamazlar. Halk yatýrýmý yazmýþsýn mesela. Benim orada 9 senedir hiç iþlem yapmadýðým bir miktar hissem var.
Ayrýca, Egedük uyarý ile ilgili bir þey sormuþ, "Siz de öðrenebilirsiniz" demiþsiniz, sadece þikayet dilekçenizi yazmýþsýnýz. Daha önceden beyan ettiðiniz uyarýyý, cevap olarak mý aldýnýz þikayet ettiðiniz yerden?
Saygý ve selamlarýmla,
tþk ediyorum size,
eplas sayfasýnda ve burada yazdýgým þikayeti spk yaptým,
daha once yapmýþ oldugum bazý þikayetlerý benden belge ile ýbraz etmem gerektýgýný cevap olarak yazdýlar.
bende bu kadar teknolojýnýn geliþtiði bir zamanda býr kucuk yatýrýmcýdan talep etmelerini yadýrgadýgýmý.
kurum olarak kendýlerýný goreve davet ettýgýmý ve bu cevapý kabul etmedýgýmý gerý ýade edecek sekýlde cevap verdým.
ayný sekýlde bundan sýzýn de sýkayet ettýgýnýz býzlerý gereklý derecede býlgýlendýrmemelerýný belgesý ýle beraber gonderdým.
eplas sayfasýnda yazdgýgým cevap ile bana gerý donuþ saðlandý.
------------------------------------------------
Ýlgi:15.06.2020 Tarihli Baþvurunuz
Ýlgili Þirket yatýrým teþvik belgesi alýnmasýnýn gecikmeli olarak kamuya duyurulmasýnýn II-15.1 sayýlý Özel Durumlar Tebliði'nin 23 üncü maddesine aykýrýlýk teþkil etmesi nedeniyle 14.07.2020 tarihli yazýmýzla sermaye piyasasý mevzuatýna uyum konusunda uyarýlmýþtýr.
Bilgi edinilmesi rica olunur
ayný kurumlarýn 2016 yýlý lot sayýlarý,
bu kurumlar o zaman için de ellerýnde en çok lot bulunduran
DENÝZ YATIRIM 270169
GARANTÝ 329236
HALK 216781
AK YATIRIM 190000
VAKIFBANK 115624
ÝÞ BANKASI 572697
TEB 315025
OYAK 572697
toplam 2.582.229
Merhaba,
Saðol Kardeþim açýklaman için.
Muhtemelen, yaptýklarý teþvik baþvurusunu Kap'a bildirmedikleri için bu uyarýyý vermiþlerdir. Zira, resmi gazetede yayýnlanan teþvik açýklamasýný, zoraki de olsa akþam üzeri yayýnlamýþlardý.
Sana gönderilen cevabý da yayýnlamalarý gerekiyor. Yayýnlamazlarsa bir ikaz daha alýrlar.
3 uyarýda kottan atýlma söz konusudur.
Kemal Bey þirketi daha önceki senede de böyle bir þeyle karþý karþýya getirmiþti.
Anlamýyorum, adamýn xsinde mi deðil, yoksa kasýtlý mý yapýyor bilemiyorum.
Kottan atýlmanýn, amacýný bir türlü çözemiyorum. Zira önceki senede de bunu sorgulamýþtýk, üst üste 2 uyarý almýþ ve seneyi zor bitirmiþtik.
Mng kardeþimin önceki yazýlarýnda ikaz ettiði þey de, tam olarak bu. Kendi kendimizin ipini çekeceðiz de.., Kemal Bey ne halt etmeye çalýþýyor bir bilsek...
Bu þekilde mi insanlarý panikletip kaçýrmaya çalýþýyor anlamýyorum.
Hiç yakýþmýyor...
Haber gizlemek,
Haberleri eksik vermek,
Haberleri geciktirmek,
Haberleri deðersizleþtirerek vermek,
Kemal Beye yakýþmýyor. En azýndan, kendisine güvenen ve kendisini sevip sayan insanlar için.
Ama, malzeme ve durum bu.
Senelerdir, þeffaflýk ve düzgün haber akýþý diyoruz.
Þirketi kim yönetiyor Allah aþkýna?
Karýn tokluðuna çalýþan bir homeless falan mý buldu koydular?
Allah akýl versin. Olmadýðý çok aþikar.
Cuma akþamý hürmetine, Allah Akýl-fikir ve izan bahþetsin.
Saygý ve selamlarýmla,
Yer Ýmleri