Maþallah güzel gidiyor
Maþallah güzel gidiyor
16.80 bu nasýl bir ********lik nedir bunu yapanlarýn derdi
maþallah...
Son üç günde ne olduðunu anlayan var mý
Elinde en buyuk mal olan 4 kurum guzel býr sekýlde mallandýlar...
2007 den beri bekliyorum sorun yok bekleriz
Merhaba,
Sanýrým Kemal Bey, biraz da burada yazmamý istiyor. Hisse 2 gündür sebepsiz, üstelik sermayesinden fazla kar yazmýþken taban oluyorsa, Kemal Beye yardým etmek boynumuzun borcudur.
Zira Kemal Bey;
Üstün Ahlaklý ve Saygýn bir kiþiliktir...
Onun Holdingine böyle üst üste taban yaptýrmak, saygýsýzlýktýr. Tamamen kýnýyorum.
Kemal Bey, yatýrýmcýlarýný düþünen, nefsi bir Yunus Emre kadar az, Mütevazi bir insandýr.
Kemal Bey, þeffaftýr. O kadar Þeffaftýr ki, neredeyse görünmez olmuþtur. Görebilene aþk olsun.
Kemal Bey, Þahsiyeti ile o kadar müstenadýr ki, kimse onu örnek dahi alamaz. Ancak, örnek gösterebilir.
Kemal Beyi anlatmakla bitiremem.
Sakýn ola kötü bir þey yazmayýn, karþýnýzda beni bulursunuz. Adam ne yapsýn daha?
Þirketleri þu pandemi döneminde rekor karlar yazmýþ...
Üstelik Devletten teþvik almýþ 3-5 firmadan biri...
Ulusala çýkmasý an meselesi ama zamaný ve sýrasý var...
Yeniden deðerleme yaptýracak ama belki deðerlemeyi yapacak þirketleri gözü tutmuyor. Haksýzlýk eder diye endiþeleniyor.
Kemal Bey özetle,
Merttir ve Saygýn bir iþ adamýdýr...
Aksine düþünenler, hissenin özellikle beklentilerinin bir bir gerçekleþmeye baþladýðý, vakýfbank borcunun ödendiði, 20/3 20/6 karlarýna baksýnlar.
Haberleri incelesinler ve hisselerin 20/1 den itibaren grafiðine baksýnlar. En az 20 sýradan hisse ile kýyaslasýnlar...
Ondan sonra Kemal Beye laf söylesinler.
Kemal Bey, çok...
Ama çok, Ýyidir, dürüst ve ahlaklýdýr...
Çok Cicidir...
Çok Minnoþtur.
Ýnanýn.
Bu tabanlarla, hisselerin en parlak dönemlerinde gitmemesi ile yakýndan uzaktan ilgisi yoktur.
Ýnanýn...
Ýnanmýyorsanýz, dikkatli inceleyin.
Vallahi!
(Estaðfirullah, Estaðfirullah, Estaðfirullah,Estaðfirullah,Estaðfirullah,Estaðfir ullah,Estaðfirullah)
Saygý ve Selamlarýmla,
Ýyi bir hafta diliyorum.
Mazhar nereye koþuyor....Hisseye hareket mý gelsin istiyorlar...Gün içi en az yüzde 10 oynuyor...16.40 a kadar 19488 satýþ var.Yarýn almak isteyenlere duyurulur...Ama elinizi korkak alýþtýrmayýn,alýn 16 ve üstünden batýk kardeþiniz gibi...
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Yer Ýmleri