yasal uyarý, burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýgý kapsamýnda degildir yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiþisel görüþlerine dayanmakta olup, zarar edebilirsiniz.
Bu fiyattan bu kadar alanlarýn bildiði birþey vardir elbette.
Egeyildizin satacagi hisselerden Mzhldye Eplas haricinde doðrudan da pay gelecek. Mazharin Egeyildizda doðrudan ortaklýðý da var çünkü.
Fabrika geri alýmý;
Basmane projesindeki geliþmeler;
Bilançonun muhtemelen tarihin en iyisi olacak olmasý;
Yapýlacak yatýrýmlar. Teþvik ile ilgili gelebilecek haberler.
Muhtemel Yip den çýkýþ hikayesi.
Önümüzdeki süreç güzel olacak gibi duruyor. Hayýrlý günler.
Tabanda sadece 1800 civarý lot kalmýþ. Muhtemelen akþam tekrar bir yolculuk baþlayacak. Bakalým bu sefer nereye kadar gideceðiz
Her ikisi de 24,00
Burada patron benim.
Ben ne dersem o olur diyor.
Mesaj alýnmýþtýr.
[emoji23]
Bilindiði üzere, dolaylý ortaklýðýmýz Ege Yýldýz Plastik Pazarlama Ticaret ve Sanayi A.Þ. tarafýndan yapýlan MKK duyurusu ile baðlý ortaklýðýmýz Egeplast Ege Plastik Ticaret ve Sanayi A.Þ. þirket sermayesindeki 1.999.044 adet payýn borsada satýþa konu edileceðini kamuoyu ile paylaþmýþtýk.
21.12.2020 tarihi itibari ile söz konusu pay satýþlarý tamamlanmýþ ve gerekli bildirimler KAP' ta ilan edilmiþtir.
Buna ek olarak;
Þirketimizin sahip olduðu ve Egeplast Ege Plastik Ticaret ve Sanayi A.Þ. þirket sermayesindeki 1.000.000 adet borsada iþlem görmeyen statüdeki pay da, borsa dýþýnda satýlmýþtýr.
Bu satýþlardan elde edeceðimiz fon ile mevcut üretim faaliyetlerimizi gerçekleþtirdiðimiz taþýnmazlarý, Vakýflar Bankasý T.A.O.'ndan geri almak için kullanacaðýmýzý da kamuoyuna ayrýca bildirmek isteriz.
Saygýlarýmýzla.
Yer Ýmleri