Birde benim görüþüm bedelliye katýlmayacaklarýn hisselerinide almak için paraya ihtiyacý olacaðý þeklinde Hayýrlýsý Zaman her þeyin ilacý
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birde benim görüþüm bedelliye katýlmayacaklarýn hisselerinide almak için paraya ihtiyacý olacaðý þeklinde Hayýrlýsý Zaman her þeyin ilacý
Eplasýn mzhldye borcu var. Bu borca karþýlýk hisseleri alacak. Sanýyorum üstüne para bile artýyor. Finansal durum bu bedelliyi hatta daha fazlasýný karþýlayacak güçte. Belki %32 pay artacaktýr bile. Bu konular hakkýnda bilgi verici paylaþým yapabilecek ortaklar varsa bekliyoruz, zira önemli bir konu
Bence Mazhar % 470 Bedelsiz kardan ve %630 Bedelli açýklasýn ve Sermaye 120 milyon a çýksa iyi olur
Bunlar benim abuk sabuk görüþümdür.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Sallayýn gitsin.
Sn. Tiro
Sermaye artýrýmý sürecinde kullanýlmayan ve ikincil piyasada da satýlmayan rüçhan haklarý olursa Mazhar satýnalma taahhütü verip ilgili paylarý alabilir. Ne olacaðýný hep beraber bekleyip göreceðiz. Bir plan vardýr elbet Kemal Bey'in kafasýnda. Hepimiz için hayýrlýsý olsun.
Merhaba,
%500 kardan %500-600 arasý da eplas ortaklýðýndan dolayý, sadece %1100 civarýnda bedelsiz verme imkaný var þu anda.
Buna yeniden deðerlemeler ileride ilave edilebilir.
Bedelli verebilir de vermeyebilir de. Ancak, faal olmayan iþtirakleri canlandýrmak ve geliþtirmek için bedelli vermesi de yerinde olur.
Alým fýrsatý vermesi þaþýrtýcý. Dikkat çekmemek için tavan kapatmadýlar.
Hayýrlý uðurlu olsun.
Ýyi geceler.
Saygýlarýmla,
Yer Ýmleri