LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaþlar hayýrlý uðurlu olsun TMSF den haber geldi kapta yayýnlandý. Sabýrla bekleyenler bundan sonra çok rahat bir þekilde izleyin
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
yasal uyarý, burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýgý kapsamýnda degildir yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiþisel görüþlerine dayanmakta olup, zarar edebilirsiniz.
Hayýrlý olsun gelen haber.
Darisi egyo nun baþína inþallah
Merhaba,
Ýçeriði de paylaþalým;
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Þirketimiz iþtiraklerinden Ege Sökteks Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Þ. ile Ege Yýldýz Plastik Pazarlama Ticaret ve Sanayi A.Þ.'nin EGS Bank A.Þ. ve Toprakbank A.Þ.'den kullandýklarý, TMSF tarafýndan temellük edilmiþ kefaletimiz altýndaki kredi borçlarý nedeniyle TMSF ile borçlarýn tasfiyesi ve þirketlerimizin ibra edilmesi yönünde protokol imzalanmýþ ve protokolün TMSF kurulu tarafýndan onaylandýðý 27.09.2017 tarihinde tarafýmýza bildirilmiþtir. Protokolle þirketlerimizin TMSF'ye olan borç ve riskleri tasfiye edilmiþ ve ibralaþýlmýþtýr. 27.09.2017 2017/25
Bir kaç gün önce sattýðým eplas ve mzhld leri bugün haber düþünce,tavan fiyattan yerine koyayim dedim, ama tezcanlilik yaptým yine....eplastin iþlem hacminin yarýsý,mzhld 'nin de 1/6 sý benim...ben olmasam eplas yerinde sayacakmiþ...inþallah yarýn geri gelmezler...selamlar...
NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK;NE ELBÝSELER GÖRDÜM ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Yer Ýmleri