Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 67/500 ÝlkÝlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon
Arama sonucu : 3995 madde; 529 - 536 arasý.

Konu: MZHLD Mazhar Zorlu Holding

1. LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alýntý Originally Posted by beyti Yazýyý Oku

LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Teþekkürler...

3.  Alýntý Originally Posted by altayfrt Yazýyý Oku
    Yeni degerlemeler için vakýfbank anlaþmasý sonrasý eldeki varlýklarýn listesini kaleme alýp þirketin asýl degerini ortaya çýkarcak çalýþmalar borsa piyasa degerini fiyatlama yönünde ilerlicektir...iþimiz çok....
    Asýl soru da þu elimizde bulunan degerlerin ederi nedir...

SM-G900F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alýntý Originally Posted by ruzgar Yazýyý Oku
    Bu varlýklar en az 20 yýl önceki fiyatlarý ile þirketlerin defter deðerlerinde görünmekte,yeniden fiyat deðerlemeleri yapýlýr.Kimbilir kaça katlayacak

MI 5s Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alýntý Originally Posted by ercanbay Yazýyý Oku
    Merhaba,

Altay Fýrat ve Rüzgar kardeþlerimin güzel gönderilerileri için teþekkür ediyorum.

Bu konulara dair elinde bilgi olan arkadaþlardan paylaþýmlarýný bekliyoruz.

Ege Yýldýz için "Gizli Milyarder" benzetmesi de güzel. Umarým en kýsa sürede halka açýlýr ve þirketlerimizin bünyesinde olan bu "Gizli Milyarder" hisselerimizin gerçek deðerini bulmasýnda yardýmcý olur.

Fiyatlar oluþmaya baþladýðýnda, hisseleri hareketli günler bekliyor.

Fiyatlarýn oluþmaya baþladýðýný nasýl anlayacaðýz? Bana göre; Alýþtaki her kademe birkaç ay süreyle dolmuþsa, gerçek fiyatlama baþlamýþ demektir. Þimdi bir süre daha (þirket haberleri gelmeye baþlayýncaya kadar) alýþ ve satýþ arasýndaki uçurumlarý ne yazýk ki göreceðiz. Alýþ ve satýþ kademeleri de cýlýz ve isteksiz görünecekler...

Alýcý "biri býksýn da versin" diye aþaðýda bekleyecek. Ancak satýþa girilecek mallarý, satýcýlar silmezse, birileri hüpletecek.

Saçma sapan sistem yüzünden, paralý yatýrýmcýlar hisselere giremiyorlar. Umarým bu saçmalýktan geri adým atarlar.

Ýyi bir gece ve hafta sonu diliyorum.

Saygýlarýmla,

Beyti kardeþime de paylaþýmlarý için teþekkürler.
    Yatýrýmlarýmýzý yaptýðýmýz þirketlerin ödenmiþ sermayesi babadan oðula "" oðuldan toruna 20 yýl önceki SOY AÐACI
    BABA --- MAZHAR ZORLU HOLDÝNG -----------10,856,000
    OÐUL --- EGE PLASTÝK --------------------------20,000,000
    TORUN -- EGE YILDIZ ---------------------------35,000,000
    sabýrla bekleyen YATIRIMCI ----------------- GÝZLÝ MÝLYARDER ----------- olmasýný temenni ederim.

4. Merhaba,

TMSF'nin yaptýðý açýklama, þirketlerin artýk önünde engel kalmadýðýný, yýllardýr hisselerin yükselmesini engelleyen "Basmane Çukuru"nun tarih olduðunu ve buradan hasbel kader þirketlerin hakkýna ne düþerse, kasaya gireceðini, bütün menkullerin yeniden deðerlemeye tabi tutulacaðýný, þirketlerin ihtiyaç duyduðu anda ihtiyaç duyduðu kadar para için bankalarýn sýraya gireceðine, yapýlan üretimle artýk her türlü sorununu çözebileceðine ... ..., yönelik bir açýklama.

Sen de bir þey söyle artýk Sayýn K. Zorlu!

Hala bir fanýn deðilim...

Onca sene bin bir türlü sorunla boðuþtun ama, yatýrýmcýna Allah için ne zamanýnda ne de doðru bir açýklama yapmadýn...

Sen Gerçekten Yatýrýmcý düþmaný bir adamsýn...

Anlaþma olduðunu aylar öncesi gazeteden öðrendik. Açýklama yapmadýn...Yapsaydýn hisseler þimdi daha yükseklerde olacaktý.
    Bu anlaþmayý soðuttun, hisseden çýkanlar oldu...

Þimdi de anlaþmanýn içeriðini ve belki de yaptýðýn vakýfbank anlaþmasýný soðutuyorsun...

Bir kez zamanýnda ve doðru bir haber gönder de, sana saygý duyayým...

Tmsf'den ve Basmane'den þirket için neler aldýn...Þirketin kasasýna ne girecek? Vakýfbank anlaþmasý yapýldý mý? Ne aþamada?

Bir kez "Adam ol" demiyorum...Herkes adam kendine göre.

Bir kez de yatýrýmcýna zamanýnda haber ver, ver ki sana "Ýyi adam" diyeyim.

Hisselerin önü çok açýk. Kim bilir kaç lira olacak...Neler bekliyoruz neler... Þimdiden ulusal pazarý hak ediyorlar.

Baþvuru yaptýn mý?

Ne yapýyorsun Sayýn Zorlu?

Kimileri Sana "sayýn" kimileri "deðerli" kimileri de her ikisini birden "Akýllý" ile kullanýyor.

Kötü bir insan olduktan sonra ne derlerse desinler Sayýn Zorlu...

Benim için hep "Kötü" sýfatýnla kalacaksýn...

Çünkü yatýrýmcýn için hiç bir þey yapmadýn...

Ýyi bir gece olsun.

Saygýlarýma,

5.  Alýntý Originally Posted by ercanbay Yazýyý Oku
    Merhaba,

TMSF'nin yaptýðý açýklama, þirketlerin artýk önünde engel kalmadýðýný, yýllardýr hisselerin yükselmesini engelleyen "Basmane Çukuru"nun tarih olduðunu ve buradan hasbel kader þirketlerin hakkýna ne düþerse, kasaya gireceðini, bütün menkullerin yeniden deðerlemeye tabi tutulacaðýný, þirketlerin ihtiyaç duyduðu anda ihtiyaç duyduðu kadar para için bankalarýn sýraya gireceðine, yapýlan üretimle artýk her türlü sorununu çözebileceðine ... ..., yönelik bir açýklama.

Sen de bir þey söyle artýk Sayýn K. Zorlu!

Hala bir fanýn deðilim...

Onca sene bin bir türlü sorunla boðuþtun ama, yatýrýmcýna Allah için ne zamanýnda ne de doðru bir açýklama yapmadýn...

Sen Gerçekten Yatýrýmcý düþmaný bir adamsýn...

Anlaþma olduðunu aylar öncesi gazeteden öðrendik. Açýklama yapmadýn...Yapsaydýn hisseler þimdi daha yükseklerde olacaktý.
    Bu anlaþmayý soðuttun, hisseden çýkanlar oldu...

Þimdi de anlaþmanýn içeriðini ve belki de yaptýðýn vakýfbank anlaþmasýný soðutuyorsun...

Bir kez zamanýnda ve doðru bir haber gönder de, sana saygý duyayým...

Tmsf'den ve Basmane'den þirket için neler aldýn...Þirketin kasasýna ne girecek? Vakýfbank anlaþmasý yapýldý mý? Ne aþamada?

Bir kez "Adam ol" demiyorum...Herkes adam kendine göre.

Bir kez de yatýrýmcýna zamanýnda haber ver, ver ki sana "Ýyi adam" diyeyim.

Hisselerin önü çok açýk. Kim bilir kaç lira olacak...Neler bekliyoruz neler... Þimdiden ulusal pazarý hak ediyorlar.

Baþvuru yaptýn mý?

Ne yapýyorsun Sayýn Zorlu?

Kimileri Sana "sayýn" kimileri "deðerli" kimileri de her ikisini birden "Akýllý" ile kullanýyor.

Kötü bir insan olduktan sonra ne derlerse desinler Sayýn Zorlu...

Benim için hep "Kötü" sýfatýnla kalacaksýn...

Çünkü yatýrýmcýn için hiç bir þey yapmadýn...

Ýyi bir gece olsun.

Saygýlarýma,

Sayýn ercanbay,kaleminize saðlýk. O malum þahýs küçük yatýrmcýlarý düþünmediði gibi,kendinide düþünmüyor. Ya da kendini çok düþünüyor,bizleri zero düþünüyor. Bir þirket sahibi düþünün ki hisselerinin yükselmesini istemesin, çok ilginç deðil mi?

Antlaþma haberi ile ilgili , gazetelerden duyduðumuz kadar diye saçma sapan,kafa karýþtýrýcý haber yollamadý mý? Oysa bu kadar olumlu habere paralel sürece iliþkin olumlu bir haber yollasaydý, hisseler bugün kü deðerinin iki katý fýyatlardaydý.

Bu þahýs hakikaten çok KÖTÜ bir adam......

6.  Alýntý Originally Posted by KOMODOR 2017 Yazýyý Oku
    Son birkaç gündür hisselerin sayfalarýna deðiþik tipler dadandý. Ýkinci Volbok vakasý. Eminim bedelsiz ve bedelli hangi þartlarda yapýlýr biliyorsundur.????????
    Siz hangi yildan beri buradasiniz bilmiyorum ama benim gecmisim eskidir.

Hangi sartlar altinda yapilir biliyorum.
    Sermaye 10 milyon. Kabaca %30 halka acik. Yani 3 milyon hisse var.
    Hisseler altin degerindedir. Bugun herhangi bir endeks kagidinda gunluk islem minimum 10-20 milyon adet.
    Size altini bedava verirler mi?
    Dukkan acayim desen hava parasi veriyorsun bu memlekette.
    40 bin lotu olandan 1 milyon TL isterler ve ister sev ister terket derler. Guclu kalir zayif gider.

7.  Alýntý Originally Posted by alisutcu Yazýyý Oku
    Siz hangi yildan beri buradasiniz bilmiyorum ama benim gecmisim eskidir.

Hangi sartlar altinda yapilir biliyorum.
    Sermaye 10 milyon. Kabaca %30 halka acik. Yani 3 milyon hisse var.
    Hisseler altin degerindedir. Bugun herhangi bir endeks kagidinda gunluk islem minimum 10-20 milyon adet.
    Size altini bedava verirler mi?
    Dukkan acayim desen hava parasi veriyorsun bu memlekette.
    40 bin lotu olandan 1 milyon TL isterler ve ister sev ister terket derler. Guclu kalir zayif gider.
    sn.alisütcü, 25 bedelli tutturdun amacýn ne bilmiyorum ama mzhld sayfasýnda neydügübelirsiz bir yatýrým algý illüzyonu yaratýyorsun. diyelimki 25 bedelli spk müsaade verdi ve açýkladý. sonuçta mzhld havuzuna 250.000.000 küsür tl para girecek. bu paranýn 100.000.000 tl piyasadan ,150.000.000 tl sn.k.zorlu ve sn.n.zorludan çýkacak. sn.sütçü istersen biraz içinden bu konuyu bir tartýþ...
    þunu belirteyim. çok ciddi finansman temini için kullanýlan ödenmiþ sermaye artýrma estrümanýný kuþku,alay korku gibi septik düþünce alanýnda fazla bulama kardeþim. TÝPÝK BÝR ,BÝLGÝSÝZ,SÜREKLÝ ÜTÜLEN SÖZDE YATIRIMCI MODELÝNE SOYUNUYORSUN.
    bu sayfalarda paylaþým yapan gerçek yatýrýmcýlar olduðunu unutma emi.

8.  Alýntý Originally Posted by VOLBOR Yazýyý Oku
    SAYIN
    YAKIN ÝZLEME PAZARI yada eski adý ile GÖZALTI PAZARI HÝSSELERÝNE OLUMLU YÖNDE BAKAN KÜÇÜK YATIRIMCILAR
    BU FORUMUN TÜM TOPÝKLERÝNÝ OKUMADAN ve ARACI KURUMUNUZA SORMADAN DANIÞMADAN
    KESÝNLÝKLE BU ve BENZERÝ gözaltý pazarý YADA yakýn izleme pazarý NA DAHÝL HÝSSELERE BULAÞMAYIN
    BUNLARIN TAMAMI BIST ve SPK TARAFINDAN KÖTÜ VE BERBAT EKONOMÝK TEMELLERDE HÝSSELERDÝR
    O NEDEN ÝLE BU PAZARDA ÝÞLEM GÖRMEKTEDÝRLER
    BUNLARIN TAMAMI NEREDE ÝSE ÝFLAS IN EÞÝÐÝNDEDÝR

BÝLGÝLERÝNÝZE
    alýn bir dunkof daha ,hangi koþullarda gözaltýnda olan þirketleri incelemeden ,hiç bir veri göstermeden böyle bir paylaþýma ne yazýkki bu forumu YÖNETENLERDE müsaade veriyor. 70 li yýllarda YÖNETÝCÝ UYUYORMU diye bir baðrýþma olurdu apartmanlarda. SN.MODERATÖRE SELAMLAR.

Sayfa 67/500 ÝlkÝlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •