LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatýrýmlarýmýzý yaptýðýmýz þirketlerin ödenmiþ sermayesi babadan oðula "" oðuldan toruna 20 yýl önceki SOY AÐACI
BABA --- MAZHAR ZORLU HOLDÝNG -----------10,856,000
OÐUL --- EGE PLASTÝK --------------------------20,000,000
TORUN -- EGE YILDIZ ---------------------------35,000,000
sabýrla bekleyen YATIRIMCI ----------------- GÝZLÝ MÝLYARDER ----------- olmasýný temenni ederim.
Merhaba,
TMSF'nin yaptýðý açýklama, þirketlerin artýk önünde engel kalmadýðýný, yýllardýr hisselerin yükselmesini engelleyen "Basmane Çukuru"nun tarih olduðunu ve buradan hasbel kader þirketlerin hakkýna ne düþerse, kasaya gireceðini, bütün menkullerin yeniden deðerlemeye tabi tutulacaðýný, þirketlerin ihtiyaç duyduðu anda ihtiyaç duyduðu kadar para için bankalarýn sýraya gireceðine, yapýlan üretimle artýk her türlü sorununu çözebileceðine ... ..., yönelik bir açýklama.
Sen de bir þey söyle artýk Sayýn K. Zorlu!
Hala bir fanýn deðilim...
Onca sene bin bir türlü sorunla boðuþtun ama, yatýrýmcýna Allah için ne zamanýnda ne de doðru bir açýklama yapmadýn...
Sen Gerçekten Yatýrýmcý düþmaný bir adamsýn...
Anlaþma olduðunu aylar öncesi gazeteden öðrendik. Açýklama yapmadýn...Yapsaydýn hisseler þimdi daha yükseklerde olacaktý.
Bu anlaþmayý soðuttun, hisseden çýkanlar oldu...
Þimdi de anlaþmanýn içeriðini ve belki de yaptýðýn vakýfbank anlaþmasýný soðutuyorsun...
Bir kez zamanýnda ve doðru bir haber gönder de, sana saygý duyayým...
Tmsf'den ve Basmane'den þirket için neler aldýn...Þirketin kasasýna ne girecek? Vakýfbank anlaþmasý yapýldý mý? Ne aþamada?
Bir kez "Adam ol" demiyorum...Herkes adam kendine göre.
Bir kez de yatýrýmcýna zamanýnda haber ver, ver ki sana "Ýyi adam" diyeyim.
Hisselerin önü çok açýk. Kim bilir kaç lira olacak...Neler bekliyoruz neler... Þimdiden ulusal pazarý hak ediyorlar.
Baþvuru yaptýn mý?
Ne yapýyorsun Sayýn Zorlu?
Kimileri Sana "sayýn" kimileri "deðerli" kimileri de her ikisini birden "Akýllý" ile kullanýyor.
Kötü bir insan olduktan sonra ne derlerse desinler Sayýn Zorlu...
Benim için hep "Kötü" sýfatýnla kalacaksýn...
Çünkü yatýrýmcýn için hiç bir þey yapmadýn...
Ýyi bir gece olsun.
Saygýlarýma,
Sayýn ercanbay,kaleminize saðlýk. O malum þahýs küçük yatýrmcýlarý düþünmediði gibi,kendinide düþünmüyor. Ya da kendini çok düþünüyor,bizleri zero düþünüyor. Bir þirket sahibi düþünün ki hisselerinin yükselmesini istemesin, çok ilginç deðil mi?
Antlaþma haberi ile ilgili , gazetelerden duyduðumuz kadar diye saçma sapan,kafa karýþtýrýcý haber yollamadý mý? Oysa bu kadar olumlu habere paralel sürece iliþkin olumlu bir haber yollasaydý, hisseler bugün kü deðerinin iki katý fýyatlardaydý.
Bu þahýs hakikaten çok KÖTÜ bir adam......
Siz hangi yildan beri buradasiniz bilmiyorum ama benim gecmisim eskidir.
Hangi sartlar altinda yapilir biliyorum.
BABA --- MAZHAR ZORLU HOLDÝNG -----------10,856,000
Sermaye 10 milyon. Kabaca %30 halka acik. Yani 3 milyon hisse var.
Hisseler altin degerindedir. Bugun herhangi bir endeks kagidinda gunluk islem minimum 10-20 milyon adet.
Size altini bedava verirler mi?
Dukkan acayim desen hava parasi veriyorsun bu memlekette.
40 bin lotu olandan 1 milyon TL isterler ve ister sev ister terket derler. Guclu kalir zayif gider.
sn.alisütcü, 25 bedelli tutturdun amacýn ne bilmiyorum ama mzhld sayfasýnda neydügübelirsiz bir yatýrým algý illüzyonu yaratýyorsun. diyelimki 25 bedelli spk müsaade verdi ve açýkladý. sonuçta mzhld havuzuna 250.000.000 küsür tl para girecek. bu paranýn 100.000.000 tl piyasadan ,150.000.000 tl sn.k.zorlu ve sn.n.zorludan çýkacak. sn.sütçü istersen biraz içinden bu konuyu bir tartýþ...
þunu belirteyim. çok ciddi finansman temini için kullanýlan ödenmiþ sermaye artýrma estrümanýný kuþku,alay korku gibi septik düþünce alanýnda fazla bulama kardeþim. TÝPÝK BÝR ,BÝLGÝSÝZ,SÜREKLÝ ÜTÜLEN SÖZDE YATIRIMCI MODELÝNE SOYUNUYORSUN.
bu sayfalarda paylaþým yapan gerçek yatýrýmcýlar olduðunu unutma emi.
Yer Ýmleri