Originally Posted by
ceycey
neden bu hýsseye gýrdýgýmý hatýrlamýyorum býle,dýle kolay genel kurul tarýhýn de 10 yýl olacak.
umarým herkes için olumlu gelýþmelere gebe olan býr genel kurul olur.
yýllar içersýn de bunlarý yaþamasakta,
bu kadar sure içersýnde belký býr cok kiþi farklý hýsselerden paralar kazandý.
ayný donem mardýn çemento ýle arasýnda 0,20 kuruþ varken o hýsse bile bugune kadar 2 defa bolundu býr surude temettu verdý.
ýnternette býr gun dolasýrken enýn de sonun da herkes kazanacagý okumuþtum.
býr hýssede ya 1 yýl-ya 5 yýl yada 10 yýl,oda olmassa 20 ncý yýl dýye..
beným acýmýndan genel kurul tarýhý 10 yýl olacak.umarým bu tren kaçmayan býr yýl olur ve artýk herkes kazanýr.
12.06.20074681,620000 TL bulaþtýgýmýz tarýh
Bu hisseler için çok bedel ödedik ödemeyede devam ediyoruz neler kaçtý 14 binden egeenim 3 binden pýnarsütüm vardý ki bu hisseler kaça gitti herkes biliyor çok çok zarardayýz elimizdekilerin 20 li rakama gitmesi lazým ki zarar larýmýz çýksýn akabinde de para kazanalým zaten hayalimiz de boþ deðil bu þirketin deðerlerini inceleyip araþtýran fiyatlarýnda nerelere ulaþacaðýný tahmin edebilir
Yatýrým tavsiyesi içermez, al/sat için uygun deðildir herkes kendi kararlarýndan sorumludur,mesuliyet kabul edilmez.
yasal uyarý, burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýgý kapsamýnda degildir yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiþisel görüþlerine dayanmakta olup, zarar edebilirsiniz.
Yer Ýmleri