Teþekkürler Sayýn Beyti.
Az kaldý inþallah bekliyoruz bakalým. Ha bu arada trajikomik bir þekilde az dediðim bir iki yýl yani.
Bir ara eski bir yorum vardý mynette miydi öyle bir yerde. Bizim hisseler 0,33 - 0,50arasýnda takýlýrken. Biri Eplas 7,00'den virman yapýlýr diyordu. O zaman hafifçe güldürmüþtü. Þimdi bakýyorum bir de. Güçlüyüz umutluyuz. 7'den virman yapacak arkadaþý þu anda bulabileceðimizi sanmýyorum. 15'e çekmiþtir ya da deðeri.
Ýþin þu boyutu da var. Hisseyi satýnca büyük bir boþluða düþeceðim. On küsür yýldýr her gün bak, takip et, bazen sevin, bazen üzül.. Zor olacak alýþmak.
Kemal Zorlu iyi hoþ lakin çok yavaþ ilerliyor. Diðer vizyonu düþük patronar gibi deðil ama. Sabredersek birlikte kazanacaðýz ama iþte, sabýr sýnýrlarýný zorluyor yýllardýr.
Ha bir de yine site yorumlarýnda.. Mzhld 2 olduðunda dolandýracak küçük yatýrýmcý arýyorlar diyenler vardý. Bir bilseler hissenin içini. Biri de 10.000 lot ile tavan mý olur, yarýn görürsünüz diyordu. %19,## vurmuþtu yine.
Bu hisse beni çok güldürdü. Allah daha fazlasýný hepimize nasip etsin.
Borular ihaleler fabrika, þimdilik dursun. Onlar sonraya yatýrým. Þu anki fiyatý etkilemeyecek 100 milyon $ altý ihaleler. Ama ufak ufak birikerek þu ana olaylar çözüldükten sonra etkisini finansal tablolarda gösterecektir diye düþünüyorum. Ana olaylar çözülmeden onlara kimse bakmaz þu anda sanýyorum ki.
Allah'a emanetsiniz hayýrlý geceler dilerim.
Yatýrým tavsiyesi içermez. Sitedeki bütün yazýlarým kiþisel öznel görüþtür ve aleyhimde kullanýlamaz. Doðruluðu ispatlanmamýþtýr. Lütfen kimse kimsenin önerisi ile yatýrým yapmasýn ya da yaptýðý yatýrýmdan vazgeçmesin.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri