Arkadaþlar,sakýn oyuna gelmeyin,iki önce yukarýdan A1 CAPÝTAL' den aldýðý 2.300 lotu bugün % 5 zararýna veriyor görünüyor. Bu þekilde aþaðýlýk iþlemler olduðuna göre HABER yakýn olabilir.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Arkadaþlar,sakýn oyuna gelmeyin,iki önce yukarýdan A1 CAPÝTAL' den aldýðý 2.300 lotu bugün % 5 zararýna veriyor görünüyor. Bu þekilde aþaðýlýk iþlemler olduðuna göre HABER yakýn olabilir.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
MERHABA
Saygýdeðer yatýrýmcýlar, forum sayfalarýnda sizlerin deðerli yorumlarýnýzý okuyup þahsým adýma, nacizane sizlerin görüþ ve fikirlerinizin üzerinden yatýrýmcý sýfatýmla doðru bulduðum ya da yanlýþ olabilir mi diye saygý çerçevesinde deðerli yorumlarýnýza müdahil olarak mantýðýmýn erdiðince, sizlerin yorumlarýný içeriðindeki ana temalarýn özüne baðlý kalarak RENKLENDÝREREK .... SERVÝS ETMEK.... ve birde emeklerinize saygý göstererek FÝNANSAL ve HUKUKSAL deðerli yorumlarýnýzý vurgulayarak görüþümü .... BEYAN ETMEK....tir.Bu saatten sonra YATIRIMCILIÐIMI BÝLDÝÐÝM ..! KARLILIÐINI BÝLDÝÐÝM ..! YATIRIM SINIRLARIMI ZORLAMADAN ..! Hisselerimize sahip çýkmamýz, yakýn zamanda taçlandýrmayý beklerken, ADAM GÝBÝ GERÇEK YATIRIMCILARIN renklerini belli etmeleri ya da hangi safta olduklarýdýr..!
HADDÝMÝ BÝLEREK..! BENÝM RENGÝM BELLÝ..!! SEZARIN HAKKI SEZARA..!!!
SAYGILAR..
SN NÝL35 Teþekkürler
Sevgi ve saygýlarýmý belirtirken yaþ itibari ile büyüðümüz olduðunuzu tahmin ediyorum.Yatýrýmcýlýðýný bildiðim, birbirine baðlý þirketlerimizin FÝNANSAL VE HUKUKSAL doktorasýný bizlere yaptýrdýðýnýz için benden de hürmetler.
-----------------BAKIÞ AÇISINA GÖRE -----------------
BORSA YATIRIM FELSEFESÝNDE
YATIRIMCILIÐINI BÝLDÝÐÝM...! KARLILIÐINI BÝLDÝÐÝM..! YATIRIMCI SIFATIMLA (nacizane) Doktorasýný yapmýþ biri olarak yorumlarýnýzýn ana temalarýnýn özüne baðlý kalarak bilgi alýþveriþine müdahil olmak kaydýyla saygý çerçevesinde beyanlarýnýzý RENKLENDÝREREK benim yatýrýmcý görüþ FELSEFEM bu diyerek yorumlarýnýza katký saðlýyabilmektir.
Kime nasýl okunacaðýný öðretecek halimiz yok ZIRVALAYANLARIN bakýþ açýsýna göre buna SERVÝS ETMEK deniyormuþ..?
ADAM GÝBÝ GERÇEK YATIRIMCILAR
Baðlý ortaklýklarý bulunan þirketlerimizin yatýrýmcýlarýn AKLININ VE MATEMATÝKLERÝNÝN çok iyi olduðunu bende biliyorum.Senelerdir sabýrlarýný bugünlere kadar hisselerini taþýmýþken forum sayfalarýnda yorumlarý ile sabrý zorlayanlarý ayýrt etmek gerektiðini ve bu sabýr zorlayýcalar sayesinde yatýrýmcýlar üzerinde piskolojik olarak, PATRON hedef gösterilerek belden aþaðýya inecek kadar saygý seviyelerini düþürmüþlerdir.Bu saatten sonra ADAMA OYNAYANLARLA -- ADAMI OYNIYANLARI ayýrt etmek için renklerini ya da hangi safta olduklarýný belli etmeleridir..!!
Benim felsefeme göre servetin üzerinde oturduðumuz hisselerimize bir yatýrýmcý arkadaþýmýzýn yorumundan esinlenerek vakýf haberi çok kritik bir zaman dilimi içinde olduðunu otoban giriþinden önce ki son çýkýþ demiþ..!!
Fakat benim bakýþ açýma göre kemerlerimizi sýký sýký baðlamayý unutmayýp otobandan çýkmadan KÖPRÜYÜ geçmeyi temenni ediyorum.
Saygýlarýmla..... % x x x ...........?
Sn knvsn ben artýk Kemal beyden açýklama bekliyorum bunuda beklemem en doðal hakkým diye düþünüyorum lütfen kimse bana sabýr demesin ben herþeyin farkýndayým baþka konuþmalarda yaptýrmasýnlar bana
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
yasal uyarý, burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýgý kapsamýnda degildir yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiþisel görüþlerine dayanmakta olup, zarar edebilirsiniz.
........
SM-C7100 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Merhaba,
Alýntý yapmadan yazýyorum ki, gereksiz yer kaplamasýn.
Teþekkürler, Deðerli Batýk Kardeþim.
Merak ettiðim bir þeydi. Portfoyde çeþit olmayýnca ve hisse de uzun zamandýr hareketsiz kalýnca, yazýlýmý býrakmýþtým.
Derinliðe bakýnca; hem alýcýlarýn, hem de satýcýlarýn olduðu görülüyor...
Ýdeal bir tablo. Alýþ, mütevazi. Çok alýþ olsa, bir kaç kademe üstten girecekler olacaktýr ki, alýcý bunu istemiyor.
Satýþ kademeleri ; yine mütevazi bir þekilde dolu.
Alýcý görünen tabloya göre; günlük bir iki kademe yükselterek, maliyeti az tutmak istiyor. Hisseye gireceklere de, fýrsat tanýyor. Ama, haber gelmeden, kimse atlamak istemiyor...
Zira alýcýlarýn 10-15 kademe yükseltip, daha sonra altta beklemeleri ve alttan toplamalarý "Tarz" oldu.
Belki de, gidiþata göre alýcý, alým fýrsatý ve boþluk vermeden gitmeyi düþünüyor. Ki, kapanýþlar ve iþlem hacmi bunu daha çok teyit eder yönde.
Eplas'ýn kademelerini göremediðim için, hacme bakarak ve önceki tecrübe ve bilgilerimize göre, satýþ kademeleri yeterince dolu olmadýðý için, mal bekliyor. Haberler gelinceye kadar, birilerinin sýkýþarak satmasýný umuyorlar.
Netice olarak, parasý olana helen mal var. Benim görebildiðimi gören arkadaþlar, ucuz-pahalý demeden mallanabilirler.
Buranýn müdavim ve eskilerinde para kalmadýðý için, "Haydi bir omuz daha atýn..." diyemiyorum.
Parasý olana da teknik olarak diyemem zaten. Yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn. :-)
Hayýrlý Cuma'lar olsun arkadaþlar.
Selam ve saygýlarýmla,
Malýnýzý ucuza kaptýrmayýn,yazýn yukarýlara..********ler öyle bir ayarlýyorlar.elinizden hergün 3,5bin loti kapýyorlar
SM-C7100 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Yer Ýmleri