Originally Posted by
ercanbay
Merhaba,
Deðerli Kardeþlerim, geçmiþ olsun dilekleriniz için teþekkürler. Neyse ki geçmiþ oldu, geçti. Ben 8 senede bir böbrek taþý düþürürüm. Aðrýsý baþladýðý zaman, Dünya'yý uydusuyla birlikte üzerime yapsalar, iyi bir aðrý kesiciyi yada, taþtan kurtulmayý yeðlerim.
Saðlýk önemlidir. Teþekkürler...
Kemal Zorlu'nun açýklamasýný olumlu buluyorum. Peki neden eleþtirdim? Zaten cevabý yukarýda.., ama yeniler için özetleyeyim;
Yukarýdaki açýklamanýn zamanýnda yapýlmasý gerekiyordu. Yarým saatte hazýrlanabilecek ve 3 dakikada Kap'a gönderilebilecek bu haber hacizlerin kalktýðý gün yayýnlansaydý, þu an 8.00 larda olurduk. Ve icra haberinin verildiði gün bu haberin hikaye bölümü yayýnlanýp da, "Gereken yapýlacaktýr, yatýrýmcýlarýmýz endiþelenmesinler" diye bir haber gönderseydi, yükseliþ durur, hisseler 9-10 bandýnda gezinir dururdu...
Bu ne anlama geliyor;
Ya bunlar aptal...
Yada bizi aptal yerine koyuyorlar...
Yatýrýmcý karar versin.
Ne zaman ki, haberler sýk ve zamanýnda verilmeye baþlarsa, bir de verilmesi zorunlu olmayan haberler de verilmeye baþlarsa, mesela; "Ýlk 6 aydaki üretimimiz ,ihracatýmýz ve iç piyasaya satýþlarýmýz, önceki yýla göre %25 artmýþtýr..." "ABC ülkesiyle þu kadarlýk ihracat anlaþmasý yapýlmýþtýr" Gibi haberler vermeye baþlarsa; (Bilanço açýklanmadan ve tekrar ediyorum zorunlu bir haber deðildir)
O zaman derim ki, "Tamam yatýrýmcýyý koruyor ve kolluyorlar"
Yine de, eleþtirmek ve eleþtirilmek güzeldir.
Ha, bir þey daha söylemeden edemeyeceðim, açýklama neden geçen hafta gelmedi? Yada önceden?
Kemal Bey, seçimlerden bir kaos çýkmasýný bekliyor ve umuyordu. Böylece, hisseleri daha aþaðýlara verebilecekti...
Deðil mi Kemal Bey?
Kaos falan yok, sev yada sevme, hoþlan yada hoþlanma, "Adam" Güçlenerek geldi. Önümüze bakalým artýk. Yeter...
Sana güven duyalým ve artýk kazanmaya baþlayalým...
Þeffaf ve zamanlý iþ ve haber yap...
Gerçekten dua alýrsýn. Kim bilir? Birininki tutar...
Beddua da alabilirsin..,seçim senin.
Belki bu dünyada umursamazsýn da, inan ki, öbür dünyada "keþke hayýr duasý alsaydým" dersin.
Bu konu ile ilgili 1-2 sayfa geride ilgili ayetleri de yazmýþtým.
Yine de teþekkürler. Planladýðýn gibi, hisselere etkisi de olmadý zaten...
Kafanýn çalýþtýðýndan hiç ama hiç þüphem yok. Deha seviyesindesin de, "Superman" mi olacaksýn, yoksa "Lex Luthor" mu sen karar ver...
Saygý ve selamlarýmla,
Yer Ýmleri