Cefaks hocam bugünkü alýþ satýþ görüntü sünü paylaþabilir misin tþkler
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Cefaks hocam bugünkü alýþ satýþ görüntü sünü paylaþabilir misin tþkler
yasal uyarý, burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýgý kapsamýnda degildir yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiþisel görüþlerine dayanmakta olup, zarar edebilirsiniz.
Ense yapmýyor kebap yapýyor resmen. Kebap yapýyor derken t....ak kebabý deðil. Bildiðin mangalýný yakmýþ kebap piþiriyor. Görüyorum buradan. Ama o beni görmüyor tabi.
Neyse afiyet olsun diyelim gözümüz yok tabi,
Ama o kebabý yutarken sana güvenen bizleri de bir düþün istersen. Artýk biraz da hayýr duasý almak için aksiyon yap.
K.Z. size afiyet olsun.
Not: Çok yeme kolesterol fýrlar sonra. Demedi deme.
Sn cefaks günlük takaslarý rica etsek.
Þimdiden emeðinize saðlýk.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bence adil olan bir þey var ise þu olmalý ihale iptal olur yasal ne mevzuat var ise helalleþilir veya kurallar çerçevesinde en ufak bir itiraza mahal býrakmayacak þekilde anlaþma olur,akabinde ihaleye çýkýlýr yiðit olan alýr Kemal bey dediði gibi yatýrýmcýsý hazýr ise girer alabiliyor ise alamazsa en azýndan bu fiyatlara gitmez tahminim 120 mly dolara çýkmasýdýr. Yine tahminim sancak alýr akabinde hiç beklemeden kazmayý vurur. Yatýrým tavsiyesi deðildir, herkes kendi kararýndan sorumludur, profesyonel danýþmanlýk alýnýz, zarar edebilirsiniz.
yasal uyarý, burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýgý kapsamýnda degildir yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiþisel görüþlerine dayanmakta olup, zarar edebilirsiniz.
Yine birisi kuyuya taþý attý. Çýkart çýkarabilirsen. Benim görüþümde ihale iptal olduktan sonra ( nerede iptal ediliyorsa) Tekrar çýkýlmasýn. Belediyenin yoðunluktan dolayý o bölgede otobüs garajýna ihtiyacý varmýþ.
Yazýlanlar Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. Ortaya fitneyi at sonrada bu þekilde yaz gitsin...............
Burdada yazayým bizim taktikle iþimiz olmaz sadece hak olan budur dün geldin veya paravan þirketsin tanýmdan çok konuþma ayrýca fitne lafýný yapýþtýrmýþsýn haddini bil kes sesini cevap verme iþine bak
Bugün öðlen çukurun önünden geçtim. Basmane meydanýna bakan ve diðer yan yola bakan bölümlerde koca koca Folkart ilanlarý, reklamlarý vardý.
Yer Ýmleri