''dalgalandım da duruldum, koştum ardından yoruldum'' deyip gidenler, günlükçülerimiz, aylıkçılarımız, hikayemizi anlamayanlarımız... Dök, topla böyle sisli havalar ne güzel fırsat.
''dalgalandım da duruldum, koştum ardından yoruldum'' deyip gidenler, günlükçülerimiz, aylıkçılarımız, hikayemizi anlamayanlarımız... Dök, topla böyle sisli havalar ne güzel fırsat.
yine bir yatırımcı arkadaşımızın paraya ihtiyacı oldu ve tabandan verdi gitti inşallah en kısa zamanda yerine koyar aynı lotları hep diyoruz borsa sabır işidir özellikle gözaltı hisselerine aylık yıllık girilmez üzülürsünüz.üzmeyin kendinizi ytd değil kişisel görüşlerim olup söylediklerim beni bağlar kimseyi bağlamaz.....
Sayın metebaloglu
Ben sizin gibi iyi niyetli düşünemiyorum maalesef
Bu lotlar ihtiyaç olduğu için Tabandan satılmıyor
Şirket tarafından beklenen zamanında gelmeyen haberler yüzünden tamamen kötü niyetle yapılan satışlar bunlar
Her şey herkes tarafından görülsün diye son günlerde aracı kurumları ve takasları paylaşıyorum
Ben dahil herkesin en az çalıştığı iki aracı kurum vardır borsada belki daha fazla
Şirket haberleri göndermedikçe bu hareketleri görmeye zaten devam edeceğiz bu kaçınılmaz
Çünkü birisi/birileri artık bir lotun bile hesabını yapmaya başladı
Ama bunlar çok basit ve seviyesiz hareketler
Yine de inşallah sizin belirttiğiniz gibi ihtiyaçtan dolayı satış yapılmıştır
Saygılar
Birazda sahip olunan varlığı bilmek ve tanımakla ilgili. Elde edilen bilgiye inanmak birazda. Fiyatlar 1-2 TL iken bu bilgiyi desteklemeseydik ne 20 leri ne de 30 ları görebilirdik. Hisseye bu fiyatlardan girenler için kötü bir kar mı? Hayır değil. Ama beklenen zaman, zamanın kendi değeri, paranın zaman değeri, diğer alternatif modellerin bu sürede getirileri, ve henüz gerçekleşmeyen beklentileri kombine ettiğimizde bu rakamlar hiçbir şey, benim açımdan şuan ki rakamların 5 katı bile hiçbir şey.
Önümüzde ihtimaller var, gerçekleşeceğine inandığımız olasılıklar biz bunu satın aldık. Satın alırken de bu firmanın mali verileri bu olasılıkların gerçekleşmesini destekliyor mu, desteklemiyor mu buna gücü var mı? ona baktık ve tablo olarak karlılığını, faaliyet/finansman rasyolarını (tabloların yaratıldığı dönemlerdeki şirketin uğraşmak zorunda kaldığı nesnel ve öznel durumları), sermayesini, dolaşımdaki lot sayısını, eşdeğer firma profillerini, onların bulunduğu fiyat düzeyini, hiçbir beklenti olmasa bile bizim olmamız gereken fiyat düzeyi gibi bütün kombinasyonları değerlendirdik.
Netice itibariyle bazı şeyler 1 yıl önceye kadar daha görünür, daha tahmin edilebilir halde. Bunun böyle olduğunu 2020 denetçi raporu çıktığında da görmüş olacağız. Ve bütün flu, şirket ana faaliyeti dışındaki şeylerin çözüldüğü dönemde, yönetim organının enerjisini tamamen ürün(lere), yatırıma, Ar-ge’ye verdiği takdirde hem firma olarak hem de piyasa değeri olarak nerelere gelebileceğimizi tahmin bile edemeyiz.
Ben bu ihtimaller için buradayım çünkü bunları düşündüğümde bunlar beni heyecanlandırıyor. Neler kazanabileceğimi biliyorum. Bizim Kutup yıldızımız bu firmanın bilançosu ve dip notları, gelecek projeksiyonu, geliştirdiği ürünler, teknolojiyle olan yakın ilişkisi. Ben buna inanıyorum, buna yatırım yapıyorum. Yatırım tavsiyesi değildir, sadece kendi görüşümdür.
Yer İmleri