Neye karşı düşmez. Referansiniz türk lirası degildir sanirim. 1 kilo altına karşı mi. 1 ekmeğe karşı mi. Neye kıyasla düşmez meselaM2101K6G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2020 kripto çılgınlığı kadar olmasa da şu an herkes borsa konuşuyor. Ben bile dayanamayıp ek para soktum borsaya. 10 puanlık soru şu an yükselişin hangi aşamasındayız. Kripto ile karşılaştırdığımda ve paranın başka kar edebileceği alan kalmadığından paniğe gerek olmadığını düşünüyorum.
Sent from my 2109119DG using Tapatalk
Yerlilerin elinde döviz, arsa, konut, altın vb. bir şey bırakmayacaklar sanırım. Sırayla öperek bir güzel söğüsleyecekler. Sonra ülkede tüm şirketler ( bindiğimiz Adı Kamil ama kendisi yabancı olanlar gibi ) yabancı olacak. Bizler sadece ülkede yaşayan yerli çalışanlar durumuna gidiyoruz. Ama savaş- çatışma durumlarında - Vatan bizim ya , iş bize düşüyor - . Diğer zaman global düşünmek lazım.
Köklü şirketlere yatırım yaparsanız borsada kaybetme şansınız uzun vade de yok
Sosyal medya analistlerini dinleyip 10-20 kat çıkmış hisseleri alırsanız iyi bir darbe yeme şansınız yüksek
kabaca 1,5 dolar (şu an için 2800 puan), ve altı her daim alım yeri, 4 dolar ve üzeri (7200 puan) satım yeri
Kim ne derse desin gerisi hikaye
Ben yaklaşık 26 yıldır borsadayım, en büyük tecrübem yukardaki rakamlar, ikinci önerim hissenizi kendiniz inceleyip karar verin o dedi bu dediyle hisse alacaksanız borsaya hiç gelmeyin
Yer İmleri