þu saate kadar borsadan kazanamayan bu saatten sonra kazanamaz bilakis kaybeder nacizane ytd.. endeks yeþil kagýtlar kýrmýzý bu demektirki yolun sonu gözüküyor ..
þu saate kadar borsadan kazanamayan bu saatten sonra kazanamaz bilakis kaybeder nacizane ytd.. endeks yeþil kagýtlar kýrmýzý bu demektirki yolun sonu gözüküyor ..
kazanamayarak imkansýzý baþardým
þimdi de
kazanarak zoru baþarmak niyetindeyim
nasip.
pardon
ykb için yazdýðým þey yanlýþ baþka hisse imiþ o an baktýðým.
özür dilerim.
Ýliþkili Taraf Ýþlemleri
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi? : Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi? : Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi : -
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý? : Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Açýklama
Sermaye Piyasasý Kurulu'nun Seri II-17.1 sayýlý Kurumsal Yönetim Tebliði'nin 10. Maddesi gereðince, iliþkili taraflarla
2020yýlýnda gerçekleþtirilen yaygýn ve süreklilik arz eden iþlemlerin incelenmesi ve 2021 yýlýnda gerçekleþecek benzer
yaygýnve süreklilik arz eden iþlemlerin uygunluðunun deðerlendirilmesi amacýyla hazýrlanan yönetim kurulu raporunun
sonuçbölümü aþaðýdadýr.Yaygýn ve Süreklilik Arz Eden Ýliþkili Taraf Ýþlemlerine Ýliþkin Raporun Sonuç Bölümü'Sermaye
PiyasasýKurulu’nun (SPK) Seri II.17.1 sayýlý Teblið’in (Teblið) 10. Maddesine istinaden þirketimizin Arsan Dokuma Boya
SanayiVe Ticaret A.Þ. ile yaygýn ve süreklilik arz eden iþlemlerinin 2020 hesap dönemi içerisindeki tutarýnýn, kamuya
açýklanacakyýllýk finansal tablolarda yer alan satýþlarýn maliyetine olan oranýnýn ve hasýlat tutarýna olan oranýnýn
%10’undanfazlasýna ulaþmasý ve 2021 yýlýnda da bu limitin üzerinde, ayný koþullarda iliþkili taraf iþlemi
gerçekleþeceðininbeklenmesi neticesinde, iþbu raporda' Þirketimizin 2021 yýlýnda Arsan Dokuma Boya Sanayi Ve
TicaretA.Þ. ile yapýlmasý öngörülen iþlemlerin ve koþullarýnýn önceki yýllarla uyumlu ve piyasa þartlarý ile
karþýlaþtýrýldýðýndapiyasa koþullarýna uygun gerçekleþeceði kanaatine varýlmýþtýr.
-KAP-
sayýn koçari küçük bir yatýrýmcý olarak sizi dikkatle izliyor ve takip ediyorum.müsade ederseniz bir konuda fikrinizi öðrenmek isterim.holdingler bu endekste ucuz kaldýlar.enka f.k12.27-koçholding f.k 6.28-sabancý holding fk 4.58 defter deðerleride enka d.d: 0.89-koç holding d.d:1.26-sabancý holding d.d:0.57 sizin daha önce sabancý holdingle ilgilendiðinizi çok ucuz bulduðunuzu biliyorum.fikrinizde bir deðiþiklik varmý.baþarýlar ve hayýrlý kazançlar.saygýlarýmla
Yer Ýmleri