Çok mu belli oluyor...
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Ben; diye kurulan, baþlayan cümleleri aslýnda tasvip etmem. Hoþ karþýlanmayabilir. Ama bazen
BEN bile ....
Adam onca gündür emek harcamýþ, yazmýþ çizmiþ anlatmýþ. Biraz diyorum yahu biraz özen gösteriver. Þöyle git 1 hafta 10 gün geriye ne demiþ bu fakir. Bu garibin derdi neymiþ. Hangi yeldeðirmenleri ile savaþmýþ. Anlatmak istediði neymiþ.
Haksýz mýyým ?
BEN film seyretmeye devam edeyim.
Biliyor musun koçari abi, bazen bu savaþýn sonunda hani tepede tek baþýna kalan cesur askerler olur. Kimsenin farkýnda olmadýðý savaþ gazileri. Onlar bulunduklarý ortamdan nasýl kurtulacaklarýný bilmesine raðmen ölümü göze alýr. Oysa en kolay yoldur ölümü seçmek. Ondan daha zoru ayakta kalýp savaþmaya devam edebilmektir. iþte bu her seferinde yeniden savaþacak gücü kendinde bulmasýnýn altýnda yatan gerçek sebepte budur?
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Ýnsaf!...
Geldiðiniz düzeyin çok altýnda olduðunu bildiðimden, elimden geldiði kadar kibar bir þekilde bir soru sorduk;
Netice,
Hakkýmýzda üçüncü kiþi olarak yazýþma yapýldý.
Tembellikle suçlandýk.
Ayýp oluyor.
(Sn. Kuluçkaya tekrar teþekkürler.)
Hoþça kalýn.
SM-M315F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm yazdýklarým þahsi fikrimdir. Yatýrým tavsiyesi kapsamýnda deðerlendirilmemelidir.
Bugün
aygazýn genel kurulu var
ay kargoyla ilgili atýlmýþ olan, atýlacak olan adýmlarla ilgili açýklamalar kap'a düþebilir.
Yer Ýmleri