Hayýrlý Günler...![]()
Saðlýk ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasýný diliyorum...
Hayýrlý Günler...![]()
Saðlýk ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasýný diliyorum...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Sayýn kuluçka abim; ben demiþtim demeyi sevmiyorum ama, ben demiþtim.
hem yaþlý, hemde aksi olunca olmuyor...Biraz daha mülayim olmak gerek.
Olsun be sayýlý gün çabuk geçer..
Çýkýnca bak nasýlda geçti deyip güleriz kendimize...Yeter ki gönüller bir olsun
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Ukrayna-Rusya savaþý olursa ayrý
Lakin bunun dýþýnda yakýn çevremizde çok büyük bir Global kriz beklenmiyor..
Ülke içi sorunlarýmýz bitmez, hiç bitmedi, bitmez de.. bu zaten gerçeðimiz
Artýk büyük fon yöneticileri
Büyük banka, emeklilik, yatýrým fon yöneticileri
Borsamýzý , Bilanço ederleri sistemine geri getirmeli..
Þirketleri artýk büyüme, F/K
Özsermaye karlýlýðý, pd/dd
Favok marjý, FD/Favok
Bunlara göre olmasý gereken fiyatlara getirsinler
Artýk manipülatörlerin sebepsiz ya da Teknik analiz kisvesi altýnda olmayan deðerlemelere çýkarýp , ordan insanlarýn kucaðýna býraktýðý bir mecra olmaktan çýkmalý borsamýz
Fonlarda bunu yapacak, para , lot her türlü güç var..
Yüzde 30 büyüyorsa F/K sý 30 olsun , ne 100 olsun þiþmesin , ne de 10 olsun ucuz olmasýn,
Yüzde 50 özsermaye karlýlýðý varsa, pd/dd i 5 olsun, ne 2 olsun ne de 10 olsun
Favok marjý ve Firma deðerine göre,
Fd/Favok ler 6-10 aralýðýnda olsun
Kar eden þirketler deðerlensin
Zarar eden þirketlerin deðeri düþsün..
Fonlar artýk borsayý olmasý gereken yere getirsin. Valla gýna geldi..
Hisseler ya çok pahalý fiyatlanýyor, ya da çok ucuz
Artýk denge lazým...
Tabi ki bilançoyu ,ciroyu ,kar ý etkileyen
Satýn alma/Ortaklýk, yeni tesis, yeni yatýrým, büyüme , bedelsiz sermaye arttýrma, arsa satýþý, vs Borsamýzýn gülü haberleridir. Çok ta kazandýrýr, zengin eder
Lakin bu tip haberler olaylar yoksa
Hisseler, þirket bilanço ederlerinde dengelenmesi þart oðlu þart..
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Son dakika haberleri... Türkiye'nin yerli ve milli teknoloji hamlesinde her gün son dakikalar geliyor. Savunma Sanayii Baþkaný Ýsmail Demir tank, zýrhlý araçlar için geliþtirilen 1500 beygir gücündeki ilk motor BATU'nun ateþleme testinin baþarýlý þekilde gerçekleþtiðini duyurdu. Ýþte o görüntüler...
https://www.takvim.com.tr/galeri/gun...testi-basarili
UEFA Þampiyonlar Ligi'nde finalin de akýbeti belli oldu! Salgýn öncesinde Atatürk Olimpiyat Stadý'nda oynatýlmasýna karar verilen ve son hazýrlýklarýn yapýldýðý finale seyircisiz olarak ev sahipliði yapmak istemeyen Türkiye, 2020 finalinden vazgeçerek 2021 finalini seyircili olarak aldý!
ÞAMPÝYONLAR LÝGÝ FÝNALÝ NE ZAMAN?
2020-21 UEFA Þampiyonlar Ligi sezonunun þampiyonunu belirleyecek, toplamda 66. organizasyon UEFA Þampiyonlar Ligi adýný aldýktan sonra ise 29. final karþýlaþmasýdýr. Karþýlaþma 29 Mayýs 2021'de Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak...
EN AZ 9 BÝN SEYÝRCÝ...
Geçtiðimiz sene korona virüs sebebiyle Ýstanbul'un ev sahipliðinin ertelendiði Þampiyonlar Ligi'nde, 2021 yýlýnýn finali için geri sayým sürüyor. Yarý finallere gelinen turnuvada UEFA, Atatürk Olimpiyat Stadý'nda oynanacak final karþýlaþmasýna seyirci alýnmasý için çeþitli formüller üzerinde çalýþýyor.
Son olarak Ýngiliz medyasýnda çýkan haberlere göre UEFA, Ýstanbul'daki finale en az 9 bin taraftarýn gelmesini planlýyor. 29 Mayýs'ta oynanacak final müsabakasýnda boy gösterecek her iki takým taraftarlarýnýn alýnmasý üzerinde çalýþýlýyor. Ayrýca, telefonlar üzerinden akýllý bilet uygulamasýnýn da finalde kullanýlmasýnýn hesaplarý yapýlýyor.
Formula 1'den yapýlan açýklamaya göre 11-13 Haziran tarihleri arasýnda Formula 1'e ev sahipliði yapmasý planlanan Kanada Grand Prix'si arka arkaya ikinci kez iptal edildi.
Motorsport.com Türkiye olarak daha önce duyurduðumuz üzere Formula 1, o tarihler için Intercity Ýstanbul Park'la anlaþtý ve yarýþ, 11-13 Haziran tarihleri arasýnda yeniden Türkiye'ye gelecek.
Türkiye, 6 Haziran'da Bakü yarýþý gerçekleþtirileceði için, Montreal'in yerini alma konusunda en ideal adaydý ve beklendiði üzere Formula 1'in tercihi Türkiye oldu.
Formula 1'den yapýlan açýklamada, Kanada'da devam eden kýsýtlamalar ve 14 günlük karantina kuralý, yarýþýn iptal edilmesine neden oldu.
Formula 1 CEO'su Stefano Domenicali, "Bu sezon Kanada'ya gidemeyecek olmak büyük hayal kýrýklýðýna neden olsa da, geçen sezonki inanýlmaz yarýþtan sonra Türkiye'nin yeniden takvime gireceðini açýklamaktan büyük heyecan duyuyorum."
CEOEM
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
[QUOTE=selimtogrul;5346450]Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakaný Fatih Dönmez, 'Kanuni' sondaj gemisinin ilk görev için Karadeniz'e açýldýðýný duyurdu.
Þaha kalktýðýmýz þu dönemde yeni müjdelere ihtiyacýmýz var. Allah yolunuzu açýk etsin ayaðýnýza taþ deðmesin yiðitler...
Eski Aile, Çalýþma ve Sosyal Hizmetler Bakaný Zehra Zümrüt Selçuk'un KARDEMÝR yönetimine atandýðý açýklandý.
Tanýrým,bilirim Zehra haným. Senin aklýn ve çalýþma azminle kardemir rekorlara koþacaktýr inþallah. Biz ülke için makam mevki deðil görev peþinde koþanlardanýz. Allah kolaylýklar versin.
Yer Ýmleri