Piyasa Deðeri(TL)453.200.000 Özsermaye(TL)*76.880.225 Sermaye(TL)44.000.000 Net Kar(TL)2.378.918
Bana uymazdý çok zordu alým kararý vermek.
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Iyi geceler ufak liste haftalýk
oyakc
cemts
tektu
odas iyi geceler ytd
Organize suç örgütü elebaþý Sedat Peker'in son videosunu çektiði otelin sahibi Türkiye düþmaný Khalaf Ahmad Al Habtoor çýktý!
Son dakika haberleri... Çektiði videolar ile Türkiye aleyhinde iddialarda bulunan organize suç örgütü elebaþý Sedat Peker’in, Birleþik Arap Emirlikleri’nde son videosunu çektiði Habtoor Palace Dubai otelin sahibinin Türkiye düþmaný olduðu ortaya çýktý. Habtoor Grup Yönetim Kurulu Baþkaný Khalaf Ahmad Al Habtoor'un Arap iþ adamlarýna Türk vatandaþlarýnýn tümünü iþten çýkarma ve Türk ürünlerini boykot çaðrýsý yaptýðý öðrenildi.
hayretler içerisindeyim. ABD ile ingiliz ile fransýz ile israil ile olmadý,fetöyle olmadý,PKK ile olmadý,bütün muhalefet birleþti olmadýda Sedat Peker ile mi yýkmayý düþünüyosunuz hükümeti?bunamý sarýldýnýz yani? Yalanýn kurgu merkezini kendi evlatlarý açýklamadýmý geçenlerde. gerçekten çok aciz bir durum,günahým kadar sevmem ama üzülmeye baþladým durumlarýna.
Yer Ýmleri