Eski dostum kuluçka makinasý beni mindere çaðýrmýþ

.

.

Þimdi gelmezsen korktu der.
Siha ve ihalari sanýyorum 3 yýl oldu bir arkadaþ sohbetinde meth ettim ve bunlar çok kaliteli oldu dedim , dediðim þey yani var olan gunyuzune çýktý , yapanlarý kutluyorum baþarýlarýnýn devamýný samimiyetle diliyorum.
Þahsýma gelince , hayatým boyunca hiç bir parti tutmadým üye olmadim , cemaat ,tarikat , tekke , zaviye, sosyal yardým kuruluþu , körler saðýrlar, dernek üyesi olmadým resmi veya kalbi. Bý tek Küçükyalý da bilardo ,snooker kulübüne üye olacaktýk pandemi nedeniyle üyelik durdurulmus .Herkesin doðrularý ve yanlýþlarý olduðuna inanýrým mükemmel yoktur , griler vardýr , þu an yanlýþlar fazla elestiriyorum tabii , hem yandaþlýk yapýp hem yurtdýþýnda ev ve hesap tutanlarla biz ayný deðiliz yatýrýmlarým hemen hemen hep TL veya gayrimenkulde çok az dolar var hiç bozmadigim yýllardýr.
Þimdi gelelim senin kör saðýr olmana , insan çocuðuna bile simarip baþýna bela olmasýn diye biraz dikkatli konuþur senin gibiler yüzünden adamlarýn ayarý kaçtý ne yapsak yediriyoruz moduna soktunuz ,biraz mesefeli hareketle çok iyi olabilirdi þimdi pudra þekeri nane þekeri , kestane þekeri ticaretine bile soyunanlar oldu .
Sevgili kuluçka dostum ben evde de yakýn arkadaþlarýma da söyledim imamin oglu da bir kasaba politikacisi 5 para etmez ,bir adam , ortaya atilþý Ekmek için Ekmeleddin ile ayný hýzda bana göre belirsiz , maalesef kuklacilar hem karagöz u hem hacivati oynatiyorlar benim gibileri ise hiç kimse sevmiyor biz kalýba dökülen malzemeden deðiliz , cehape MAL olmasaydý 20 yýldýr böyle olmazdý en azýndan yanlýþlar olmazdý .Sünger heykeli , barda çýplak kadýn boyayan serseri Bedri Baykam falan filan iþim olmaz bu lvk larla.
Senin bunu anlayabileceðini pek zannetmiyorum zira illa ocu bucu derdinde tipler anlayamaz , benim taþkafali eski dostum .
Ne diyeyim Allah senin Peker'ini (hayrýný manasýnda ) versin .
Yanlýþ anlama atiþsakta dürüst olduðuna inanýyorum sýkýntý yok .
Topgin sahibi dostum da dürüsttür .
Yer Ýmleri