-

Originally Posted by
kuluçka
bugün abdala malum olur misali biraz hedef girişim aldım2,50 den. Kap geldi,şirket hisse çok düştüğü için 24 250 000 adet alış yapmaya karar vermiş. eksi 3 lerde sürünen tahta bir anda artı 5 oldu. kısmet böyle bişey zaar. 15TL altından Tmpol topluyodum,alışlarım tamamlanmadan çektiler tahtayı 16,50 ye kadar. son 1 haftada 39 TL ortalamayla 6800 lot gedza koydum çuvala. az bi barutum daha kaldı,sabah geri çekilirse onlarıda sıkarım.
Yine iyi dayandin bu kadar nakitte
-
1 temmuz itibariyle pandemi yasaklari kalkacagina gore yarin endeks şov gorecegiz muhtemelen.
-

Originally Posted by
34jose34
Yine iyi dayandin bu kadar nakitte

Hissettirmeden hirpalamadan ufak ufak her gun aldim. 1 haftada portfoyu olusturdum. Kalan az barutuda sabah erkenden hallederim.
-
Sonunda herkesin istediği oldu! Günde 140 uçakla Türkiye'ye gelecekler
https://ekonomi.haber7.com/ekonomi/h...eye-gelecekler
-

Originally Posted by
kuluçka
1 temmuz itibariyle pandemi yasaklari kalkacagina gore yarin endeks şov gorecegiz muhtemelen.
yine herkesin düşündüğünün tersini yapıyo kansız suboşlar.
-
bakalım gedzada nereye kadar yetecek gücümüz. gelecek her türlü takviyeye destek atacağız artık. bugün 15.20 de verdiğimz start ile 39 dan 41 e taşıdık. Yarın Allah kerim.
-

Originally Posted by
kuluçka
bakalım gedzada nereye kadar yetecek gücümüz. gelecek her türlü takviyeye destek atacağız artık. bugün 15.20 de verdiğimz start ile 39 dan 41 e taşıdık. Yarın Allah kerim.
çoğul konuşmama bakılmasın kendi yaptığım alışlarımdan bahsediyordum.
-

Originally Posted by
kuluçka
az kaldı yarın öbür gün ordayız.
demedin demeyin,kocaeli sınırına dayandık.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri