Hatta Manisa Maraþ arasý Gapi doldurur diye bekliyoruz
biliyosun 12 yýllýk evlatlýðým arsanlarý sattýktan sonra 1 haftadýr 39 TL üzerinden ve altýndan çaktýrmadan gedza topluyorum. ben alýyorum onlar veriyo güzel seviþiyorduk. gedza zaten patlamaya hazýr bomba gibiydi sadece fitili ateþledik. aportta bekleyen herkes pirana gibi daldý tahtaya. hisseyi 39 altýnda tutmaya çalýþan iþ yat. bile mallarýný 40 üzerinden almaya baþladý. zaten meyilliydi tahta.
vurabilirler tabiikide benim hesabýma göre son 1 haftada, onlarýn tarafýndan 42-38 arasýnda 50 bin lot mal daðýttýlar,bizim taraftan bakarsan mallarýný aldýk. bu adamlar 200 bin lot daha vererek tahtayý 37 ye de getirebilirler fakat ben ve tavsiyemi dinleyen çevremdekiler uzun vadeciyiz,bize verdikleri malý geri alamayacaklar. kaba hesap 250 bin lotla 37 TL yaptýlar diyelim. verdikleri 250 bin lotu kimden alacaklar? hangi ortalamayla alacaklar?hem fiyatý aþaðý çekip hemde mal kaptýrmamak kolay iþ deðil. piyasa gedza gibi temeli saðlam büyüyen kar eden þirketleri sever,her kurduklarý baskýda mal kaptýracakardýr. bunu göze alabileceklermi göreceðiz heleki 6 aylýk bilanço beklentisi döneminde.
Yer Ýmleri