-

Originally Posted by
kralkobra
Üstad
Şu eplas,a da bir el atsan
üstad falan değilim yanlış anlaşılmasın. bir garip gedza yatırımcısıyım. bişeyde yapmadık 1 haftadır verdikleri malları toplayarak pimi çektik.
-

Originally Posted by
kuluçka
üstad falan değilim yanlış anlaşılmasın. bir garip gedza yatırımcısıyım. bişeyde yapmadık 1 haftadır verdikleri malları toplayarak pimi çektik.
Müsaitseniz bir eplas yorumu yapabilirmisiniz teknik temel ne olursa
49 dan 25e çektiler bayağı can yaktılar
Bende dahil olmak üzere birde 500 bedelsiz 900 bedelli kararı aldılar 3 aydır izahname hazırlayıp SPK ya basvuramadilar
İyi geceler
-

Originally Posted by
kralkobra
Müsaitseniz bir eplas yorumu yapabilirmisiniz teknik temel ne olursa
49 dan 25e çektiler bayağı can yaktılar
Bende dahil olmak üzere birde 500 bedelsiz 900 bedelli kararı aldılar 3 aydır izahname hazırlayıp SPK ya basvuramadilar
İyi geceler
temelini iyi bildiğimi söyleyemem fakat birçok tahtada olduğu gibi bilanço beklentisini satın alıp 50 ye doğru sürmüşler tahtayı. bilanço güzel gelince tahtaya gelenlerede kitlemişler gibi görünüyor. sermayesi düşük ve kar getiren hisse iyidir fakat bedelliyi anlayamadım doğrusu. teknik olarak 23-25 arasında bir süre dahabolinger kapatmaya gidecektir. bu esnada işlem hacminide düşürüp yukardan alanları bıktırma politikası uygulayacklardır. istedikleri malı aldıklarında tekrar hareket ederler. hisse kötü değil beklerseniz yine kazanağınızı söyleyebilirim. benim yazdıklarım dışarıdan tarafsız gözle görünendir,dediğim gibi hisseyi çok iyi tanımıyorum.
-

Originally Posted by
kuluçka
temelini iyi bildiğimi söyleyemem fakat birçok tahtada olduğu gibi bilanço beklentisini satın alıp 50 ye doğru sürmüşler tahtayı. bilanço güzel gelince tahtaya gelenlerede kitlemişler gibi görünüyor. sermayesi düşük ve kar getiren hisse iyidir fakat bedelliyi anlayamadım doğrusu. teknik olarak 23-25 arasında bir süre dahabolinger kapatmaya gidecektir. bu esnada işlem hacminide düşürüp yukardan alanları bıktırma politikası uygulayacklardır. istedikleri malı aldıklarında tekrar hareket ederler. hisse kötü değil beklerseniz yine kazanağınızı söyleyebilirim. benim yazdıklarım dışarıdan tarafsız gözle görünendir,dediğim gibi hisseyi çok iyi tanımıyorum.
Eyvallah
Emeğine sağlık
-

Originally Posted by
kralkobra
Eyvallah
Emeğine sağlık
Unutmadan
Tahtada 1 milyon lot ortak satışi oldu
24,76- 30,86 aralaginda buda tahtayı
Bozmuş olabilirmi
-

Originally Posted by
kralkobra
Unutmadan
Tahtada 1 milyon lot ortak satışi oldu
24,76- 30,86 aralaginda buda tahtayı
Bozmuş olabilirmi
satış anormal fiyattan yapılmamış bu saatten sonra etkisi olacağını sanmam. 6 aylık bilanço beklentisi hareketleri gelecektir fakat dediğim gibi bedelli olayı mide bulandırabilir. benim gözümde bedelli demek; param yok destek atında iş yapayım demek.
-

Originally Posted by
kuluçka
satış anormal fiyattan yapılmamış bu saatten sonra etkisi olacağını sanmam. 6 aylık bilanço beklentisi hareketleri gelecektir fakat dediğim gibi bedelli olayı mide bulandırabilir. benim gözümde bedelli demek; param yok destek atında iş yapayım demek.
Sağol hocam kusura bakma
Gece gece kafanı utuleledik
İyi geceler
-

Originally Posted by
kralkobra
Sağol hocam kusura bakma
Gece gece kafanı utuleledik
İyi geceler
rica ederim ne demek. şu an takaslarına baktığımda 11 milyon lot malın %42 si diğer olarak dağıtılmış. bu da toplu olmadığını gösteriyor. %30 üzerinde diğer olan tahtalarda mal toplama işi uzun sürer. bol şanslar.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri